Kredi kartı güncel borç nedir

Hasan enes

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
191
İlk defa kredi kartı kullanıyorum ayın 25 i son ödeme tarihi diyor ben ayın 10 unda maaşı alıyorum ayın 10 una kadar güncel borcu ödemezsem faiz işlermi hesap özeti borcu falan vardı onu ödedim onun hakkindada bilgi verirseniz sevinirim ayın 10 una bu son ödemeyi nasıl çekebilirim hangi durumlarda fazı işliyor IMG_20240320_214125.jpg

İlk defa kredi kartı kullanıyorum ayın 25 i son ödeme tarihi diyor ben ayın 10 unda maaşı alıyorum ayın 10 una kadar güncel borcu ödemezsem faiz işlermi hesap özeti borcu falan vardı onu ödedim onun hakkindada bilgi verirseniz sevinirim ayın 10 una bu son ödemeyi nasıl çekebilirim hangi durumlarda fazı işliyor Alıntıyı görüntüle
Ayın 14 ünden sonra yaptıgın harcamalar güncel oluyo

İlk defa kredi kartı kullanıyorum ayın 25 i son ödeme tarihi diyor ben ayın 10 unda maaşı alıyorum ayın 10 una kadar güncel borcu ödemezsem faiz işlermi hesap özeti borcu falan vardı onu ödedim onun hakkindada bilgi verirseniz sevinirim ayın 10 una bu son ödemeyi nasıl çekebilirim hangi durumlarda fazı işliyor Alıntıyı görüntüle
Yapı kredi kart ayarlarından ayarlayabilirsin son ödemeyi 10una değilde hesap özetini ilk haftaya çek son ödemede 1/2 hafta civarında olur

Hesap özeti borcu yazan ödemen gereken borç. Zatem ödemişssin. Güncel borç dediği sonraki aya gelir.
Teşekkürler hocam aklıma takılan buydu son ödeme bu ayın 25 i yazınca dedim güncelimi bu ayda ödemem lzmn ozmn ay ay hesap özeti ödesem faiz binmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yapı kredi kart ayarlarından ayarlayabilirsin son ödemeyi 10una değilde hesap özetini ilk haftaya çek son ödemede 1/2 hafta civarında olur
Teşekkürler hocam

Teşekkürler hocam aklıma takılan buydu son ödeme bu ayın 25 i yazınca dedim güncelimi bu ayda ödemem lzmn ozmn ay ay hesap özeti ödesem faiz binmiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler hocam
Hocam borç ödeme kısmına girince borç çıkmayacaktır. "Kendim belirleyeceğim" seçeneğiyle ekstra ödeme yapabilirsiniz sadece. Borcu oradan da takip edebilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,019
Üyeler
184,558
Son üye
metomeister
Geri