Kredi kartı hesap kesim tarihi hakkında yardım

0zeze

80+
Reaksiyon skoru
66
selam arkadaşlar kredi kartın hesap kesim tarihi 26 mayıs , ben yarın taksit ile bir şey alacağım parayı bu 26 mayıs da mı çeker yoksa bir sonraki aya aktarıp 26 haziranda mı çeker bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan birisi vars yardımcı olabilir mi

Hangi extre döneminde işlem yaparsan o extreye yansıtır. Örneğin 21 gecesi extreyi kesecekse 22 sinden sonra yaptığın alışverişlerin ödemesi gelecek ay a kalır.

selam arkadaşlar kredi kartın hesap kesim tarihi 26 mayıs , ben yarın taksit ile bir şey alacağım parayı bu 26 mayıs da mı çeker yoksa bir sonraki aya aktarıp 26 haziranda mı çeker bu konu hakkında gerçekten bilgisi olan birisi vars yardımcı olabilir mi
ekstre kesim tarihinden önce alışveriş yaparsan hesap kesimden sonra yansır son ödeme tarihine kadar ödeme hakkın var dilersen asgarisinide ödeyebilirsin

26 da ödemeye başlarsın ilk taksiti 27 sinde alırsan diğer ay ödemeye başlarsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,841
Üyeler
184,507
Son üye
mehmetGüneş42455
Geri