Neler Yeni

Kredi Kartı Önerilerinizi Bekliyorum

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
21 yaşımdayım, yani öğrenci/genç kartlarını da kullanabilirim. KYK Kredisi alıyorum dolayısıyla Ziraat'in banka ve kredi kartını kullanıyorum ancak pek sevemiyorum. Örneğin şu an deprem dolayısıyla kredi kartı borcunu ertelediler, bu güzel hareketlerinden dolayı tebrik ederim ama bu borcu erteledikleri için taksit kısmına düşüyor ve borç gözükmüyor. Borç gözükmediği için de ödeme işlemi yapılamıyor ve sonuç olarak kredi limitini borcun bir kısmını veya tamamını erteleyerek işlem yapılamıyor, limit arttılamıyor.
Kredi kartında aradığım özellikler
- yıllık ücreti kesinlikle olmamalı
- sonradan taksit imkanlarının faizsiz ve uzun süreçli (3-6) ay olması
Bunların yanında hb, amazon, trendyol, n11, spotify, youtube, exxen, netflix gibi platformlarda indirimli veya cash-backli olması da güzel bir seçenek olabilir, şart değil.

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
yusuf ecer
21 yaşımdayım, yani öğrenci/genç kartlarını da kullanabilirim. KYK Kredisi alıyorum dolayısıyla Ziraat'in banka ve kredi kartını kullanıyorum ancak pek sevemiyorum. Örneğin şu an deprem dolayısıyla kredi kartı borcunu ertelediler, bu güzel hareketlerinden dolayı tebrik ederim ama bu borcu erteledikleri için taksit kısmına düşüyor ve borç gözükmüyor. Borç gözükmediği için de ödeme işlemi yapılamıyor ve sonuç olarak kredi limitini borcun bir kısmını veya tamamını erteleyerek işlem yapılamıyor, limit arttılamıyor.
Kredi kartında aradığım özellikler
- yıllık ücreti kesinlikle olmamalı
- sonradan taksit imkanlarının faizsiz ve uzun süreçli (3-6) ay olması
Bunların yanında hb, amazon, trendyol, n11, spotify, youtube, exxen, netflix gibi platformlarda indirimli veya cash-backli olması da güzel bir seçenek olabilir, şart değil.
Yapıkredi play card ücretsiz öğrencilere veriliyor, limiti 3.5k-5k arasında değişiyor ve sürekli faizsiz 3ay kampanyası oluyor ve çoğu firmada da faizsiz 6taksik olayı var.Ayrıca dediğiniz gibi ücretsiz herhangi bir yıllık ücreti yok

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,504
İsim
ArtiAnius
Karı da ister misin hocam çoğu banka cashback vermiyor Akbank var bildiğim Axess öğrenci kartı yıllık 47 TL sadece

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Yunus
Bukadar isteğin tek bi kartta toplanabilme ihtimali olacağını sanmıyorum.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yapıkredi play card ücretsiz öğrencilere veriliyor, limiti 3.5k-5k arasında değişiyor ve sürekli faizsiz 3ay kampanyası oluyor ve çoğu firmada da faizsiz 6taksik olayı var.Ayrıca dediğiniz gibi ücretsiz herhangi bir yıllık ücreti yok
hesapkurdu sitesinde 217tl yıllık ücret yazıyor hocam emin misiniz ben mi yanlış bakıyorum

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
yusuf ecer
hesapkurdu sitesinde 217tl yıllık ücret yazıyor hocam emin misiniz ben mi yanlış bakıyorum
play card öğrenci kartı ve bedava şuan kullanıyorum öğrenciliğim 1-2sene önce bitti ama hala bedava.

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,478
İsim
Lokman Doğan

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam bildiğim kadarıyla mesaj yolluyorlar
borcunuzu erteliyoruz ama ertelemek istemezseniz iptal mesajı atın diye yazmışlardı
Yok direkt ertelendi, düşündükleri için teşekkür ederim ama şu an bankamda borcun tamamını kapatabilecek bakiye de olsa borç kapatılamadığından limit 0 olarak kalacak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bukadar isteğin tek bi kartta toplanabilme ihtimali olacağını sanmıyorum.
Bonus Genç iyi gibi duruyor ancak taksitlendirmede 1.36 faiz varmış

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
EnPara önerebilirim. Kart ücreti yok. Belirttiğiniz platformlarında çoğunda %50 indirim bulunuyor faiz konusuyla ilgili bilgim yok.

DeveloperRedneck

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,359
İsim
Kürşat
EnPara önerebilirim. Kart ücreti yok. Belirttiğiniz platformlarında çoğunda %50 indirim bulunuyor faiz konusuyla ilgili bilgim yok.
Akbank Tosla ve EnPara'ya bakıyordum şu an

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,486
İsim
yusuf ecer
enpara kampanya konusunda direkt 0, sadece kart ücreti yok ki öğrenci belgesi olduğu sürece bunu sağlayan çok banka var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,147
Üyeler
159,581
Son üye
MarcelGerard7
Top Bottom