Neler Yeni

Ana Konu Kripto Para Analizleri, Haberleri, Fırsatları🚀🚀🚀

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Wın aldım. 5 dk içinde 50 Lira kazandım.

trteemo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
124
İsim
İbrahim Ermumcu
Son zamanlarda kripto ile ilgili çok konu açtım. Sürekli konu açmaktansa bu konuyu ana konum belirleyip yakaladığım fırsatları ve analizleri buraya atacağım.
Takipte kalmanızı öneririm.

Sağ üstten takip butonu ile sürekli takibe geçebilirsiniz.

Bu işlerden benden daha iyi anlayan insanların buraya yakaladığı fırsatları atmalarını da rica ediyorum. ( @Litecoin @mgnary @Recep_Bey )

YASAL UYARI: Bu konuda yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, kişilerin risk ve getiri tercihleri dikkate alınarak kişiye özel sunulmaktadır. Burada yer alan ve hiçbir şekilde yönlendirici nitelikte olmayan içerik, yorum ve tavsiyeler ise genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

$SXP
$XLM
$BAND
$ADA
$FLM
$LINK

$ALGO

$XTZ

$CHZ

$BNB

$GRT ve $XLM

$SRM

$YFI

$KAVA

$ADA

$LINK

$REN

https://forum.donanimarsivi.com/konu/kripto-para-analizleri-haberleri-firsatlari.335658/post-3380549

$FLM ve $NANO

$SXP

$ARPA

$GTO

https://forum.donanimarsivi.com/kon...leri-haberleri-firsatlari.335658/post-3393387

$HIVE

$RCN %18
$ADX %30
$NULS %30
$WIN %212

The Paradator (Tweeter Kriptocusu) alıntısıdır.

Nisan ayında eller tetikle olmalı;

1- Altcoin piyasasında düzeltmenin ne zaman olacağını BTC değil de ETH belirliyor. Eylül ayında ETH 580$ seviyesine gelince alt piyasa düzeltme sürecine girmişti, şimdi de o rakam 2600$ civarı olmalı, belki 2800’e iğne atar duruma göre....!

2- Nisan ayının 12-15’i çok tehlikeli bir dönemeç. Bu tarihler arasında piyasanın düşüş trendine girebileceğini düşünüyorum tabi bu aralıkta majör coinler öncülüğünde son bir yükseliş dalgası gelebilir. Durum gerçekten kritik. Kısa vade trade yapanlar %7-8 stoplu gitmeli.

3- BTC’de düzeltme 40K-43K arasına kadar sürebilir. Günlükte 35K’ya anlık fitiller gerçekleşebilir. Eğer büyük düzeltme gerçekleşirse ben piyasanın Mayıs sonuna kadar toparlananabileceğini düşünmüyorum. Haziran-Temmuz yatay piyasa, Ağustos yükseliş trendinin başlangıcı olur.

teknik analiz öğrenin arkadaşlar çok rahat edersiniz yaşım 17 ve babamdan 10000tl sermaye alarak kendisine 22000 tl olarak teslim ettim YTD

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,526
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
teknik analiz öğrenin arkadaşlar çok rahat edersiniz yaşım 17 ve babamdan 10000tl sermaye alarak kendisine 22000 TL olarak teslim ettim YTD
Öğreniyoruz zaten.
Yoksa bu analizlerin bazıları çıkmazdı. ;)
Ama 10 000 lira verebilecek baba yok

cbager

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
488
İsim
cenk gezen
beyler anlık ne alınır şuan 1300 TL'ye

Niaron

80+
abi bu bitcoin etherium fiyatları falan nezaman düşücek artık ekran kartı almak istiyoruz

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Caner bana ulaşabilir misin özelden ya da buradan yazsan da olur. Metamask hesabıma eth yüklemem lazım. Direkt yüklenmiyor TRdeki bir kripto sitesinden gönderim yapmam gerek. Bilgin varsa en az komisyonu olan en iyi site nedir yazabilirsen çok makbule geçer.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Caner bana ulaşabilir misin özelden ya da buradan yazsan da olur. Metamask hesabıma eth yüklemem lazım. Direkt yüklenmiyor TRdeki bir kripto sitesinden gönderim yapmam gerek. Bilgin varsa en az komisyonu olan en iyi site nedir yazabilirsen çok makbule geçer.
Metamask hiç kullanmadım. Ne olduğunu dün öğrendim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben sattım ya ondan
IMG_20210405_081056.jpg

@Litecoin
Mesaj otomatik birleştirildi:

NFT hakkında ne düşünürsünüz sizce balon mudur ?
Balon diyil

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,475
Üyeler
161,710
Son üye
EmirHene
Top Bottom