Sevinsen ne olucakki kripto paraların piyasasına etki etmeyecekNe yalan söyleyeyim bu habere sevindim.
Kripto paralarla ilgilenmiyorum piyasası da umurumda değil. Ama alım satım yapılmasının önüne geçilmesi iyi oldu. Biz eşek gibi çalışalım afedersin istediklerimizi öyle alalım adamlar gerçek bile olmayan parayı harcasınlar yok ya.Sevinsen ne olucakki kripto paraların piyasasına etki etmeyecek
Mining yapıp harcamaktan mı bahsediyorsun?Kripto paralarla ilgilenmiyorum piyasası da umurumda değil. Ama alım satım yapılmasının önüne geçilmesi iyi oldu. Biz eşek gibi çalışalım afedersin istediklerimizi öyle alalım adamlar gerçek bile olmayan parayı harcasınlar yok ya.
Kripto para ile ödeme yasaklanıyor. Normal al/satı etkileyen bir şey değil.Kripto paralarla ilgilenmiyorum piyasası da umurumda değil. Ama alım satım yapılmasının önüne geçilmesi iyi oldu. Biz eşek gibi çalışalım afedersin istediklerimizi öyle alalım adamlar gerçek bile olmayan parayı harcasınlar yok ya.
afedersiniz vallaha ilk yüreğim ağzıma geldi shift delete ekibine boydan söveceğim yemin ediyorumKripto para ile ödeme yasaklanıyor. Normal al/satı etkileyen bir şey değil.
Bir işyerine gidip ödemeni kripto ile yapamacaksın, bu yasaklandı. Zaten Türkiye'de kripto ile ödeme yaygınlaşmamıştı ki.
Ben olayı yanlış anlamışım.Mining yapıp harcamaktan mı bahsediyorsun?
Artık zurna dürümleri kripto paralarla ödiyemicezBiri doğru düzgün anlatabilir mi papara ile coin alım satımı mı yapamayacağım yoksa coinler ile örneğin sipariş edilen dönerin ücretini mi veremeyeceğiz ? YTD
Yani ben papara ile paribu ya para yatirabilecem ve yasak değil dimi iyiymiş. YTDArtık zurna dürümleri kripto paralarla ödiyemicez
geçen gün baktım paribuda papara kalkmış sanırımYani ben papara ile paribu ya para yatirabilecem ve yasak değil dimi iyiymiş. YTD