Neler Yeni

Kriptodan toplam kazancım 550 TL oldu

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Arkadaşlar geçen sefer de söylemiştim ara ara size atıyorum böyle beni mutlu etiği zamanlarda aslında bu gün 2 bin TL kazanmıştım ama 😂😂 bu gün erkenden satış yaptığından dolayı Total kazancim 550 TL oldu bu hafta başladım bu işe acayip fazla şekilde araştırma yaparak bilgi topluyorum bu piyasada bilgi çok önemli olduğunu anladım bu gün ama içinizde bilen varsa sizden de öğrenmek isterim sorum şudur Investıng uygulamasında pivot noktaları yeri var orda zaman ayarlarının amacı nedir acaba 15 dakikalık ile 1 günlük arasındaki fark nedir bilgilendirir iseniz sevinirim daha doğrusu zamana göre direnç ve destek noktaları söylüyor özet olarak ben bu zaman ayarını kaça alıyım

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Zaman ayarını bilmeyen adam 550 TL kazanmış he :) Neyse.
Zaman ayarını bilmiyorum demedim demek istediğim o zaman ayarının ince ayrıntısını tam olarak öğrenmek 15 dk ile 5 dk zamanlarda ne gibi fark oluyor onu soruyorum yani 1 gün ile 15 dk lık direnç ve destekleri etkiliyormu demek istediğim yanlış anlatım ise özür dilerim
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bilmiyorum hiç girişmedim bu işe ama siz böyle konuşunca merak ettim cidden nedir
Mesela diyelim 10.24 seviyesinden aldın diyelim bir kripto parayı ve o aldıgın coin 20 seviyelerine geldi sen de satın olay tamamen bu ama yükselmesi garanti değil işte onu bilebilir isen kazanırsın nerde satacagını nerde alacagını bu gibi konular ile kazanısın

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
15 dklık grafikte her bir mum 15 dkyı, 1günlük grafikte her mum 1 günü temsil eder. Yani gün içinde al sat yapacaksan 15dakikalık grafikte trade yapman daha sağlıklı olur. Genel trendi belirlemek ve daha uzun vadeli işlem yapmak istersen de günlük grafik kullanman daha doğrudur.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
15 dklık grafikte her bir mum 15 dkyı, 1günlük grafikte her mum 1 günü temsil eder. Yani gün içinde al sat yapacaksan 15dakikalık grafikte trade yapman daha sağlıklı olur. Genel trendi belirlemek ve daha uzun vadeli işlem yapmak istersen de günlük grafik kullanman daha doğrudur.
Heh işte buydu istedigim cevap peki teşekürler ayrıca bir sorum daha var Investıng uygulamasında pivot bölgeleri var ya orada (klasik ) ile (fibonaci ) bölümleri var ben şimdi hangisini kullanıyım (fibonaci) nin destek direncine mi bakayım (klasik) olan'nın destek direncine mi bakayım hangisi saha dogru olur benim için teşekürler iyi ki cevap verdin ya saol 2 gündür bunu düşünüyordum birde bu sorumu cevaplar isen benim için acayip iyi bir şey yapmış olacaksınız ♥️

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Heh işte buydu istedigim cevap peki teşekürler ayrıca bir sorum daha var Investıng uygulamasında pivot bölgeleri var ya orada (klasik ) ile (fibonaci ) bölümleri var ben şimdi hangisini kullanıyım (fibonaci) nin destek direncine mi bakayım (klasik) olan'nın destek direncine mi bakayım hangisi saha dogru olur benim için teşekürler iyi ki cevap verdin ya saol 2 gündür bunu düşünüyordum birde bu sorumu cevaplar isen benim için acayip iyi bir şey yapmış olacaksınız ♥️
Binance den mi kazandınız bu arada

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
hocam şöyle ben rsidan hareket ediyorum ama son iki işlemin mum onaylarını almadan oldu öyle 5 dolarla eğlenmek için 3 5 bişe yepıyodum 5 dolar oldu 15 dolar sonra oldu 0 dolar xd ama eski tecrübelerde var, biraz daha büyük fiyatla giricem amacım dipten al değil trend başladıktan sonra al bitmesine yakın sat millet en dipten alıp en tepeden satmaya çalışıyor ve bende bunu denedim hani "aha bura kesin dip" dedim rsi dipteyken ters oldu hocam

asmarena6

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
495
İsim
Berk Era
Şuan kriptodan edeceğiniz karı testere piyasası türk borsasından da edersiniz.

Amaç boğa piyasasında vurgun yapmaksa, her ay ufak ufak layer 1, layer 2, ve yapay zeka coinlerine yatırım yapılıp unutulmalı. trade ederken arkasından bakakalırsınız vallahi.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
hocam şöyle ben rsidan hareket ediyorum ama son iki işlemin mum onaylarını almadan oldu öyle 5 dolarla eğlenmek için 3 5 bişe yepıyodum 5 dolar oldu 15 dolar sonra oldu 0 dolar xd ama eski tecrübelerde var, biraz daha büyük fiyatla giricem amacım dipten al değil trend başladıktan sonra al bitmesine yakın sat millet en dipten alıp en tepeden satmaya çalışıyor ve bende bunu denedim hani "aha bura kesin dip" dedim rsi dipteyken ters oldu hocam
Şimdi senin dediğin olay kısa vadede çalışıyor sen al satıcı olarak başlamış sın piyasaya ama mumlar da bir o kadar önemli eğer büyük büyük kırmızı mum görürsen işte o Büyük mumlar direnç falan dinlemez direkt deler geçer o yüzden sizin için kısa vade en önemlisi ben şu an twt coindeyim 27.90 dan aldım o 15 güne kadar yükselicek diye düşünüyorum ve sabrediyorum o yüzden bu işler sabır işidir ama bir o kadar da grafik okumanın onemini unutmamak lazım ama sağlık olsun bir gün yine kazanırsınız ben çok şükür ilk 3250 TL ile başladım bu hafta 3700 yaptım çok şükür 4000 e kadar da gidicem yinede hocam yatırım tavsiyesi değildir

Bende cocos coin aldım 38 den 58 e kadar gitti ama ben acele etigim için 41 den satım o yüzden bu işler hem dikkat hem de iyi bir psikoloji istiyor normalde satmazdım da antrenman saatim gelmişti dedim bu daha gitmez dedim arkasından baka kaldım o yüzden 2000 kazanacağım yerden 200 kazandım 😀

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Şimdi senin dediğin olay kısa vadede çalışıyor sen al satıcı olarak başlamış sın piyasaya ama mumlar da bir o kadar önemli eğer büyük büyük kırmızı mum görürsen işte o Büyük mumlar direnç falan dinlemez direkt deler geçer o yüzden sizin için kısa vade en önemlisi ben şu an twt coindeyim 27.90 dan aldım o 15 güne kadar yükselicek diye düşünüyorum ve sabrediyorum o yüzden bu işler sabır işidir ama bir o kadar da grafik okumanın onemini unutmamak lazım ama sağlık olsun bir gün yine kazanırsınız ben çok şükür ilk 3250 TL ile başladım bu hafta 3700 yaptım çok şükür 4000 e kadar da gidicem yinede hocam yatırım tavsiyesi değildir

Bende cocos coin aldım 38 den 58 e kadar gitti ama ben acele etigim için 41 den satım o yüzden bu işler hem dikkat hem de iyi bir psikoloji istiyor normalde satmazdım da antrenman saatim gelmişti dedim bu daha gitmez dedim arkasından baka kaldım o yüzden 2000 kazanacağım yerden 200 kazandım 😀
Hocam kaldıraçta tüm parayla girmemek gerek kesinlikle ve ben 2 dolarla bile düşük kaldıraç açtım adamlar 300 500 dolarla 25x filan açıyor

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Hocam kaldıraçta tüm parayla girmemek gerek kesinlikle ve ben 2 dolarla bile düşük kaldıraç açtım adamlar 300 500 dolarla 25x filan açıyor
Onlar bu piyasada tecrübeli oldukları için risk alıyorlar sen şimdi Google yaz benim dediğimi ( Investıng cocos )coin diye yaz mileti inim inim inletiler bu gün 57 den 150 bin ile giren mi dersin 50 den 75 bin ile düğün parasını yatıran insan mi dersin yorumları oku anlıyacaksın beni

Top Bottom