Neler Yeni

Kriptodan toplam kazancım 550 TL oldu

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
Heh işte buydu istedigim cevap peki teşekürler ayrıca bir sorum daha var Investıng uygulamasında pivot bölgeleri var ya orada (klasik ) ile (fibonaci ) bölümleri var ben şimdi hangisini kullanıyım (fibonaci) nin destek direncine mi bakayım (klasik) olan'nın destek direncine mi bakayım hangisi saha dogru olur benim için teşekürler iyi ki cevap verdin ya saol 2 gündür bunu düşünüyordum birde bu sorumu cevaplar isen benim için acayip iyi bir şey yapmış olacaksınız ♥️
İnvesting grafik için güzel değil. tradingview dene çoğu trader onu kullanır. Grafiği actıktan sonra parite isimleri ile arayabilirsin. mesela bitcoin için btcusdt cocos için cocosusdt gibi biraz kurcala anlarsın zaten. Takıldığın yer olursa sor. Ben full time traderım yardımcı olmaya calısırım

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
İnvesting grafik için güzel değil. tradingview dene çoğu trader onu kullanır. Grafiği actıktan sonra parite isimleri ile arayabilirsin. mesela bitcoin için btcusdt cocos için cocosusdt gibi biraz kurcala anlarsın zaten. Takıldığın yer olursa sor. Ben full time traderım yardımcı olmaya calısırım
Peki o zaman bana bir konuda daha yardımcı olurmusun acaba dip seviyesini bulma gibi püf noktaların varmı acaba bende trading view kulaniyorum otomatikmen benim destek direnç grafiği çizme gibi programlar varmı veya bana açıklar mısın seni zevkle dinliyorum şu an müsait olduğunda yazarsan sevinirim benim için destek ve direnç önemli bu kadar teşekkürlerimi sunuyorum

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
Çok fazla teknik var ve yerine göre kullanımı değişiyor. Mesela bir örnek
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki o zaman bana bir konuda daha yardımcı olurmusun acaba dip seviyesini bulma gibi püf noktaların varmı acaba bende trading view kulaniyorum otomatikmen benim destek direnç grafiği çizme gibi programlar varmı veya bana açıklar mısın seni zevkle dinliyorum şu an müsait olduğunda yazarsan sevinirim benim için destek ve direnç önemli bu kadar teşekkürlerimi sunuyorum
Otomatik indikatörler var ama kullanımı çok önerilmez. Farklı teknik analiz yöntemleri var bunların içinden hangisi sana uygunsa onu ögrenmen gerek. Price action, Harmonik,Elliott Wave. Formasyon gibi. Sen hiçbir şey bilmiyorsan Fibonacci 0.618 ve -0.236 yı kullanıp algoritma işlemi yapabilirsin

Ekler

• 1.png
    1.png
    64.1 KB · Hit: 35
  • 2.png
    2.png
    84.1 KB · Hit: 36

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Çok fazla teknik var ve yerine göre kullanımı değişiyor. Mesela bir örnek

Otomatik indikatörler var ama kullanımı çok önerilmez. Farklı teknik analiz yöntemleri var bunların içinden hangisi sana uygunsa onu ögrenmen gerek. Price action, Harmonik,Elliott Wave. Formasyon gibi. Sen hiçbir şey bilmiyorsan Fibonacci 0.618 ve -0.236 yı kullanıp algoritma işlemi yapabilirsin
Çok teşekkür ederim yardımların için iyi kalpli olduğun için de ayrıca teşekkür ederim çok mutlu ettin beni umarım bir gün istediğin şeylere kavuşursun ayrıca senin kulandigin böyle sağlam formasyon dediğin formasyonlar varmı birde ben o arama yerine direkt Fibonacci 0.618 yazsam direkt çıkıyor demi ismi bu indikatörün

nazmvurl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Nazım VURAL
Rica ederim umarım sen de basarılı olursun bu konuda :) . İndikatör değil o. Fibonacci ayarları. Basit bir örnek. Borsada hiçbir şey tesadüf değildir. Borsa algoritmaları belirli bir matematikle calısır. Hangisi algoritmanın calıstıgını bulabilirsen ayak uydurabilirsin. Yerine göre farklı algo. kullanılır ama 2 foto ile göstereyim.
1. fotoda btc fibonacci seviyesinin 38.2 sine dokunup alıcı buluyor. Hedefi 60k dolarlar oraya ulasıyor ve düşüş baslıyor. 2. fotograf da benzer 0.618 ve -.0236 hangisini nerede kullanacagını bilmen lazım bunun üstüne pratik yapabilirsin. buradan zor oluyor aynı kullanıcı adıyla twitterda da varım oradan da ulasabilirsin

Ekler

• btc.png
    btc.png
    55 KB · Hit: 29
  • btc2.png
    btc2.png
    70.3 KB · Hit: 32

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Rica ederim umarım sen de basarılı olursun bu konuda :) . İndikatör değil o. Fibonacci ayarları. Basit bir örnek. Borsada hiçbir şey tesadüf değildir. Borsa algoritmaları belirli bir matematikle calısır. Hangisi algoritmanın calıstıgını bulabilirsen ayak uydurabilirsin. Yerine göre farklı algo. kullanılır ama 2 foto ile göstereyim.
1. fotoda btc fibonacci seviyesinin 38.2 sine dokunup alıcı buluyor. Hedefi 60k dolarlar oraya ulasıyor ve düşüş baslıyor. 2. fotograf da benzer 0.618 ve -.0236 hangisini nerede kullanacagını bilmen lazım bunun üstüne pratik yapabilirsin. buradan zor oluyor aynı kullanıcı adıyla twitterda da varım oradan da ulasabilirsin
Size mesaj attım ben şu an uyumam lazım kusura bakmayin yarın okulum var 12 ci sınıfım eğer nasip ise bilgilerinizden faydalanmak isterim tekrar dan teşekürler bana balık tutmayı ogretiginiz için veya öğretmeye basliyacaginiz icin

zubedbgl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Zübeyir Bayram Dobooğlu
Binance de vadeli işlem tavsiye etmem kaldıraç da deniliyor binance futures sekmesinde btc nin 64k dan 16k seviyesine düşüşünü gözümle görüp 300 doları hiç eden nir adam olarak söylüyorum 😁 ben bıraktım coin moin suanda ufaktan bist takılıyorum bu arada bol kazanç dilerim

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Ne kadar yatırdığına bağlı. Mesela 10k'dan 500tl kazandıysan riskli bir yatırım olur.
Benim takip ettiğim bir kaç tane coin var onlar da zaman zaman güzel kârlar bırakıyor.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
Binance de vadeli işlem tavsiye etmem kaldıraç da deniliyor binance futures sekmesinde btc nin 64k dan 16k seviyesine düşüşünü gözümle görüp 300 doları hiç eden nir adam olarak söylüyorum 😁 ben bıraktım coin moin suanda ufaktan bist takılıyorum bu arada bol kazanç dilerim
Teşekür ederim amacım bilgisayar parası toplamak şu an staj param ile girdim bu işe 3250 TL ile başladım 3700 TL ye kadar geldim Zübeyir kardeşim iyi dileklerin için teşekürler 🫶

Ne kadar yatırdığına bağlı. Mesela 10k'dan 500tl kazandıysan riskli bir yatırım olur.
Benim takip ettiğim bir kaç tane coin var onlar da zaman zaman güzel kârlar bırakıyor.
3250 TL ile girdim

Benim ah bir öğrensem dediğim şey destek direnç noktası

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Teşekür ederim amacım bilgisayar parası toplamak şu an staj param ile girdim bu işe 3250 TL ile başladım 3700 TL ye kadar geldim Zübeyir kardeşim iyi dileklerin için teşekürler 🫶

3250 TL ile girdim

Benim ah bir öğrensem dediğim şey destek direnç noktası
O zaman güzel kâr.

Hard Kapitalizim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
155
İsim
Hard kapitalist
İlgilendiği Kategoriler
Yönetim
O zaman güzel kâr.
Teşekür ederim moderatör abi inşallah bilgisayar parasını toplayacağım ve donanım arşiv imzalı bir bilgisayarı alacağım hedefim bu yönde ayrıca 1 haftalık cömez biriyim daha hamsiyim yani 😂

MattJohn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
569
İsim
Matt John
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji
Sizce şimdi yatırım için fiyatlar nasıl? Zamanında güzel bir sepet yapmıştım ama o günden beri 1 dolar bile yükselmedi gözünü sevdiğim bitcoini. Şimdi tek tük alasım var ama daha çok batırmak istemiyorum. Uzun vade diye diye içimizden geçtiler. Uzun vade diye bir olay yok, en güzeli trade ile para kazanmak aslında da biraz zor yoldan öğrendik.

Top Bottom