Neler Yeni

Kucoin duşuk mh gosterme 50mh kazarken 36 gosteriyo

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Kucoinden mining yapıyorum 50mh kazarken 36 gosteriyo nedeni nedir

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Furkan Karaman
Neden Kucoin? 2miners üzerinden Nano ile ödeme almanızı tavsiye ederim.
Anlık hashrate, mininge düşük ve yüksek yansıyabiliyor. O sorun değil, önemli olan ortalama hashrate. Eğer kısa süre mining açıp kapatmıyorsanız ortalama hashrate 50 civarı olmalı.

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Neden Kucoin? 2miners üzerinden Nano ile ödeme almanızı tavsiye ederim.
Anlık hashrate, mininge düşük ve yüksek yansıyabiliyor. O sorun değil, önemli olan ortalama hashrate. Eğer kısa süre mining açıp kapatmıyorsanız ortalama hashrate 50 civarı olmalı.
24 saat açik

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
50 iken 36 göstermesi hiç normal değil. 46 deseydin kabul edilebilir derdim. İnternet bağlantın kopmuştur uyuduğunda yada elektirk gitmiştir gibi durumlar olup olmadığına baktın mı ? Tüm günün sonunda mı 36 gösterdi ? Gün arasında gördüysen normal bir durum olabilir ama kucoinde gece 3 ten sonraki kazımlar değer güne dahil edilir yani ortalama gece 3 te tamamlanır saat 5 ten sonraki herhangi bir saatte ortalama siteye yansıtılır. Ayrıca görsel paylaşman gerekirdi. Ben ethereumları direk bozdurmayıp biriktirdiğim için kucoin havuzu kullanıyorum. Elimde ethereum tutmak değerlenme açısından daha mantıklı benim için. 2minersta eth kazıp nano ödeme alabilirsin tabii ki eğer nano biriktirmek senin için son değilse. Ama eminim oraya da geçsen bu kez 2minersta hızım bir düşük bir yüksek görünüyor neden diye konu açacaksın eminim. 2minersı da dene her iki havuzun verdiği ethereum miktarını kıyasla (2minerstaki nanoyu eth cinsinden hesap et) senin için iyi olanı tercih et sonunda. Bu arada çok kişi binance havuzu veya 2minersta nano ödeme al tavsiyesinde bulunmasının sebebi çoğu havuzu bilmiyor olmaları. Stabil olmayan binance havuzu bile tavsiye ediliyor hala bak sen düşün işte. Kendin bizzat deneyimledin ve beğenmemiştin binance havuzunu.

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
50 iken 36 göstermesi hiç normal değil. 46 deseydin kabul edilebilir derdim. İnternet bağlantın kopmuştur uyuduğunda yada elektirk gitmiştir gibi durumlar olup olmadığına baktın mı ? Tüm günün sonunda mı 36 gösterdi ? Gün arasında gördüysen normal bir durum olabilir ama kucoinde gece 3 ten sonraki kazımlar değer güne dahil edilir yani ortalama gece 3 te tamamlanır saat 5 ten sonraki herhangi bir saatte ortalama siteye yansıtılır. Ayrıca görsel paylaşman gerekirdi. Ben ethereumları direk bozdurmayıp biriktirdiğim için kucoin havuzu kullanıyorum. Elimde ethereum tutmak değerlenme açısından daha mantıklı benim için. 2minersta eth kazıp nano ödeme alabilirsin tabii ki eğer nano biriktirmek senin için son değilse. Ama eminim oraya da geçsen bu kez 2minersta hızım bir düşük bir yüksek görünüyor neden diye konu açacaksın eminim. 2minersı da dene her iki havuzun verdiği ethereum miktarını kıyasla (2minerstaki nanoyu eth cinsinden hesap et) senin için iyi olanı tercih et sonunda. Bu arada çok kişi binance havuzu veya 2minersta nano ödeme al tavsiyesinde bulunmasının sebebi çoğu havuzu bilmiyor olmaları. Stabil olmayan binance havuzu bile tavsiye ediliyor hala bak sen düşün işte. Kendin bizzat deneyimledin ve beğenmemiştin binance havuzunu.
Evet haklısın gunun arasindan gosteriyo her zaman degil şimdi 60 gosteriyo

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Evet haklısın gunun arasindan gosteriyo her zaman degil şimdi 60 gosteriyo
Sen 24 saatlik ortalamaya bak aralardaki hızları boşver. 24 saatlik ortalamaları her gün listeliyor havuz onları kontrol et yeter.

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Sen 24 saatlik ortalamaya bak aralardaki hızları boşver. 24 saatlik ortalamaları her gün listeliyor havuz onları kontrol et yeter.
Peki tamam teşekkuler kusura bakma seni surekli rahatsiz ettim bu konu için

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Sorun değil. Büyük problem olmadığı sürece kendine sorun etmemeni tavsiye ederim çoğu şeyi.

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
Sorun değil. Büyük problem olmadığı sürece kendine sorun etmemeni tavsiye ederim çoğu şeyi.
Screenshot_2022-04-25-16-00-57-983_com.kubi.kucoin.jpg

Bu normalmi knk sence

Ekler

• Screenshot_2022-04-25-16-00-46-564_com.kubi.kucoin.jpg
    Screenshot_2022-04-25-16-00-46-564_com.kubi.kucoin.jpg
    137 KB · Hit: 25

Rexpow

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Yusuf
24 saatlik ortalama 48.52 ve senin gerçek hızın 50. Bu değer normal bir gün ortalama 48 olur diğer gün 51 olur. 1-2 mh fark normaldir. Niye takıntı yaptın ki bu kadar ?
Ya takıntı yapmam şöyle açaçikcası anlık olarak şuan 44 kazıyo ve buda gunluk kazancı oynamiyomu bi gun bakiyom 30 tl bi gun bakiyom 26 tl bu yuzden değilmi bu sorun yoksa normalmi hergun ayni kazanci vermek zorunda değilmi

turquoise.blue

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Turquoise Blue
Ya takıntı yapmam şöyle açaçikcası anlık olarak şuan 44 kazıyo ve buda gunluk kazancı oynamiyomu bi gun bakiyom 30 TL bi gun bakiyom 26 TL bu yuzden değilmi bu sorun yoksa normalmi hergun ayni kazanci vermek zorunda değilmi
Ethereum fiyatından dolayı daha çok o farklar. Her gün aynı parayı vermez hiçbir sistem. Ethereum fiyatı, ethereumdaki zorluk seviyesi gibi etkenler var.

Top Bottom