Neler Yeni

Küçük cam kırıkları Sıkıntı yaparmı?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Arda Teksin
Bundan önce bir konu açmıştım konu hasır sisteminin kırık gelmesiydi onu yaptırdık dün elime geldi kurdum temizlenmiş ama hayla çok küçük cam kırıkları var bazı yerlerinde bu bir sorun yaparmı içindeki bileşenlere? Örneğin işlemci soketine veya ekran kartı soketine.

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
içlerine girmediyse cam kırıntıları sıkıntı yapmaz ama girdiyse fanlar dönünce sıkıntı olabilir. Cam kırıkları nerede önemli olan şey o.Kırılınca işlemci veya ekran kartının fanlarına girmiş olabilir mi ?

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
içlerine girmediyse cam kırıntıları sıkıntı yapmaz ama girdiyse fanlar dönünce sıkıntı olabilir. Cam kırıkları nerede önemli olan şey o.Kırılınca işlemci veya ekran kartının fanlarına girmiş olabilir mi ?
Ekran kartı takılı değildi geldiğinde ozaman kırıktı kasa zaten öyle tamire gönderdik takarken farkettim dün şuan sıkıntısız calsiiyor ama ilerde bir sorun yaparmı?

BERKANY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,366
İsim
Berkay BABUCCU
Ekran kartı takılı değildi geldiğinde ozaman kırıktı kasa zaten öyle tamire gönderdik takarken farkettim dün şuan sıkıntısız calsiiyor ama ilerde bir sorun yaparmı?
suan sıkıntısız calısıyorsa fanlar rahat döndüyse ilerleyen süreçte bir sıkıntı cıkacağını sanmıyorum.Ama bir şey soracağım temperli cam mı kırıldı temperli camlar genelde parçalanmaz çözemedim cam kırığını.

ardaakahs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
Arda Teksin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
suan sıkıntısız calısıyorsa fanlar rahat döndüyse ilerleyen süreçte bir sıkıntı cıkacağını sanmıyorum.Ama bir şey soracağım temperli cam mı kırıldı temperli camlar genelde parçalanmaz çözemedim cam kırığını.
Kargoda kırılmış hocan
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartı fanları sağlam kasa boydan yenilendi sadece anakart üstünde gördüm küçük toz gibi soketlerin içine girdiyse diye korkuyorum

Top Bottom