Küçük çocukların bilgisayarınızla oynaması

Valla kanka haklısın böyle şeylerde çekinmeden demek gerekiyor ama bu seferde hele yakın akraban ise ne değerli şeyi varmış vs kafasına giriyor, ilginç ilginç cümleler kurmaya başlıyorlar tavırları değişiyor. Ne kadar çocuklarını sen dedikten sonra uyarsalarda tavırları değişiyor. Gerçi izin verilse bile çocuğu karşı tarafın kırmamak için izin verdiğini anlayıp pc karşısına geçirmemek gerekiyor ama nerdee. Bende söküyorum klavyeyi eski bi klavye takıyorum açıyorum oyunu yiyin oğlum diyorum pc yi mflflflflf.
Yav bide gelen çocuk çocuk olsa tamam diyeceğim harbi zapdetmeleri çok zor oluyor hele 2 kişiyseler
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben yabancıya değil de benim çocuklara veriyorum 2 kız çocuğum var biri 4 biri 2 yaşında 4 yaşında olan baba büyük araba aç diyor ets 2 yi açıyorum küçüğü sadece klavyeye basmakla yetiniyor kasanın Rgb kumandasıyla oynamayı daha çok seviyor ama yabancıya vermem çok şükür o yaşta yeğenim de yok kafam rahat şimdilik 😅
MaşaAllah Allah bağışlasın bence 4 yaşında olan tek atacak ehliyet sınavına

Yav bide gelen çocuk çocuk olsa tamam diyeceğim harbi zapdetmeleri çok zor oluyor hele 2 kişiyseler
valla kim oldugu çok da önemli dğeil yeğenim de belki diye düşünürüm ama diğerleri zor aga kolundan tutar atarım :D

Kanka küçük kuzenlerim var kuzenimin çocukları hem zapdetmesi zor hem bozarlar diye düşünüyorum o yüzden bilgisayar rx 6600 ryzen 5500 ilk bilgisayarım ve para biriktirerek aldığım için biraz hassasım sanırım, yanlış anlaşılmakta istemiyorum cimrilikten falan değil
aynısını kuzende yaşamadım 3 4 ay önce bi süre söyleyesim gelmedi ama 3. seferde tak etti vermiyorum dedim 2 off puff yaptı bi daha da istemedi başka kuzenlerim istese de direk şu kuzenime de vermedim kişisel algılamayın diyorum ailesine geçiyorum miss.

Başıma gelmisti odada yoktum kardeşim gözkulak oluyordu odaya bi girdim 2 veletten biri g29a tutunmuş sallanıyor aşağı

aynısını kuzende yaşamadım 3 4 ay önce bi süre söyleyesim gelmedi ama 3. seferde tak etti vermiyorum dedim 2 off puff yaptı bi daha da istemedi başka kuzenlerim istese de direk şu kuzenime de vermedim kişisel algılamayın diyorum ailesine geçiyorum miss.
Telefonumu kuzenime oynasın diye veririm hiç sorun olmaz ama bilgisayar konusunda biraz temkinliyim aslında herkes ile paylaşırımda küçük çocuk yorar bizi aga şunu yapma şunu etme diye uğraşmaktansa hiç açmamak en sağlıklısı

MaşaAllah Allah bağışlasın bence 4 yaşında olan tek atacak ehliyet sınavına
2 akraba aynı anda gelince x3 er çocuktan 6 çocuk oluyor kanka hele birde pc sırası için birbirlerine giriyorlar sen anla. Pc bozuk desen yüz asıyorlar onlarda farkında her geldiklerinde bozuk dersek veletler de yemez akrabalar da 😂

Telefonumu kuzenime oynasın diye veririm hiç sorun olmaz ama bilgisayar konusunda biraz temkinliyim aslında herkes ile paylaşırımda küçük çocuk yorar bizi aga şunu yapma şunu etme diye uğraşmaktansa hiç açmamak en sağlıklısı
1 tane çocuk olsa şükür derim kuzen çok dkdkdldldl

2 akraba aynı anda gelince x3 er çocuktan 6 çocuk oluyor kanka hele birde pc sırası için birbirlerine giriyorlar sen anla. Pc bozuk desen yüz asıyorlar onlarda farkında her geldiklerinde bozuk dersek veletler de yemez akrabalar da 😂

1 tane çocuk olsa şükür derim kuzen çok dkdkdldldl
Bunlarda pcye nasıl açsalar artık kudurmuslar nskwskwkdkwo aga ben para biriktirdim ailemde destek oldu şimdi bozulucağını falan düşünmek uğraşmak dahi istemiyom ya o yüzden yoksa bu arada bir şey bozulunca tedarik edebilecek olsam yine salla gitsin derdim

Son düzenleme:
Bunlarda pcye nasıl açsalar artık kudurmuslar nskwskwkdkwo aga ben para biriktirdim ailemde destek oldu şimdi bozulucağını falan düşünmek uğraşmak dahi istemiyom ya o yüzden yoksa bu arada bir şey bozulunca tedarik edebilecek olsam yine salla gitsin derdim
Yok ayıp olursa olsun zaten o kadar parayı emeği bi çocuk bozsun dşye yapmıyor kimse. He eski klavye varsa aç oyunu koy önüne monitörü uzak tut naparsa yapsın.

Bilgisayar da telefon gibi kişisel bir alet. Zırt bırt onun bunun oynayacağı bir şey değil. Bozuk dersin oynatmazsın istemiyorsan eğer.
Ya da çok istiyorsa başında durarak oynatırsın biraz. Sana bağlı.

bende benden büyük kuzene ( kücüğün dediğimin dayısı ) istediği zaman geç oyna derim şifreyi bilir acar zula oynar ama cocuklar harbi yorar naptığını bilmez kurcalamayı sever. telefonu ise yakın tüm arkadaşlarım şifresini bilir kafalarına göre girebilirler ama aile olarak kimseye vermem bir şey bulacaklarından değil ama rahat hissetmem.

Geri