Küçükken oynadığınız en iyi "Disney" oyunları (Nostalji)

katz

80+
Reaksiyon skoru
7
Şuan 20li yaşlarında olan kardeşlerim hepimiz biliyoruz ki küçükken Disney Animasyonlarının bir çoğu bizim hayranı olduğumuz karakterler içeriyordu. Buz Devri serisi, Arabalar, Oyuncak Hikayesi gibi müthiş yapımlar beni bambaşka dünyalara götürüyordu. Eminim ki sizlerin de öyledir. Birde bu Animasyonların bazılarının PC oyunlarını da deneyimlemiştim. Şimdi biraz nostalji yapıp tekrardan bu oyunları bitirmek istiyorum.

Buz Devri 2
Buz Devri 3
Wall-E
Oyuncak Hikayesi 3

Dışında Oynanış olarak sizin de önerdiğiniz Disney oyunu var mı?

PS2'de oynadığım ilk oyun Arabalar'dı. Döneminin en iyi oyunlarındandı bana göre. Hala gideri var.
Buz Devri 3 de keyifliydi. Crash Bandicoot havası olması hoşuma gitmişti.

• Beğen
Reaksiyonlar: katz
PS2'de oynadığım ilk oyun Arabalar'dı. Döneminin en iyi oyunlarındandı bana göre. Hala gideri var.
Buz Devri 3 de keyifliydi. Crash Bandicoot havası olması hoşuma gitmişti.
Arabalar'ın hikaye açısından güzel olduğunu biliyorum evet ama sürüş hissiyatı çok kötü diye çok fazla yorum okudum. Sıkıntı olmaz derseniz bir şans vereceğim.

Arabalar'ın hikaye açısından güzel olduğunu biliyorum evet ama sürüş hissiyatı çok kötü diye çok fazla yorum okudum. Sıkıntı olmaz derseniz bir şans vereceğim.
Birkaç sene önce Steam'den tekrar oynayıp bitirdim gamepad ile. Günümüz yarış oyunlarıyla kıyaslanmaz tabii ama ben geçmişte olduğu gibi keyif almıştım oynanıştan. Nostaljisi için oynanır. PC versiyonunda sabit 30 FPS oynamak biraz tatsız sadece. PCSX2 üzerinden biraz daha iyi grafiklerle 50+ FPS oynamak daha mantıklı.

• Beğen
Reaksiyonlar: katz
Geri