Neler Yeni

Kulak ağrıtmayan kulaküstü kulaklık

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Doğan
Ya benim kulaklar biraz hassas 1-2 saat kullanmadan direk kulağım ağrımaya başlıyor ve başıma vuruyor ağrısı şuana kadar kullandığım kulaklıklar rampage drop plus ve razer barracuda x kulağımı ağritmicak bi kulaklık varmıdır yada bu ağrı mevzusunun çözümü arada çıkarıp dinlendirmek falan bir işe yaramıyor

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Selim
Bir süre kullan kulaklığı vücudun alışıyor ona. Blackshark v2x ilk aldığımda kulağa değil de kafama baskı yapiyordu yanlardan, sonradan ya alıştım ya da kulaklık gevşedi biraz bilmiyorum. Bir de bizim kafamızda rahat olan senin kafanı ağrıtabilir hocam. Pedi ve kafa bandı güzel olan hafif kulaklık alırsan rahat sorunu çözeceğini düşünüyorum. En kötü ihtimal çekilmeyecek agriysa kulak içi ile idare edersin kulağına uygun bulana kadar.

Carl Johnson CJ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
780
İsim
Carl Johnson
HyperX Cloud II al

Adı gibi cloud yani bulut gibi yumuşak ve rahat bir kulaklık. Kulağına ve kafana baskı yapmıyor oldukça rahat

Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Yiğit Doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir süre kullan kulaklığı vücudun alışıyor ona. Blackshark v2x ilk aldığımda kulağa değil de kafama baskı yapiyordu yanlardan, sonradan ya alıştım ya da kulaklık gevşedi biraz bilmiyorum. Bir de bizim kafamızda rahat olan senin kafanı ağrıtabilir hocam. Pedi ve kafa bandı güzel olan hafif kulaklık alırsan rahat sorunu çözeceğini düşünüyorum. En kötü ihtimal çekilmeyecek agriysa kulak içi ile idare edersin kulağına uygun bulana kadar.
evet uzun süredir fiyatlara bakmıyodum kafamdaki şeyin 2500 tl oldunu gördüm de acıya katlancam sanırım mecburen 1 yıldır falan kullanıyorumalışma söz konusu değil pek de gün içerisinde aşırı fazla kulağıkmda durduğu için epey sıkıntı tabi

Serhat_

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Serhat Yüksel
Ya benim kulaklar biraz hassas 1-2 saat kullanmadan direk kulağım ağrımaya başlıyor ve başıma vuruyor ağrısı şuana kadar kullandığım kulaklıklar rampage drop plus ve razer barracuda x kulağımı ağritmicak bi kulaklık varmıdır yada bu ağrı mevzusunun çözümü arada çıkarıp dinlendirmek falan bir işe yaramıyor
anker q10 kullanıyorum pcde kablolu şekilde telefonda bluetoothlu şekilde güzel pc de 10 saat kalmışlığım var

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,269
İsim
Selim
evet uzun süredir fiyatlara bakmıyodum kafamdaki şeyin 2500 TL oldunu gördüm de acıya katlancam sanırım mecburen 1 yıldır falan kullanıyorumalışma söz konusu değil pek de gün içerisinde aşırı fazla kulağıkmda durduğu için epey sıkıntı tabi
Hocam 1 yıldır nasıl katlandin ona ben olsam şimdiye satıp değiştirmiştim. Oyun oynamadığın zaman kulak içi kulaklığa dönebilirsin. BT modülün varsa twsler iyi gidiyor

Top Bottom