Hocam çok pardon ya belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanacağı bir Bluetooth kulaklık arıyoruz .GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2016D RGB Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
kulaküstü gündelik de bluetooht için çok model yok kulak içi düşünürse daha iyi olurHocam çok pardon ya belirtmeyi unutmuşum gündelik kullanacağı bir Bluetooth kulaklık arıyoruz .
Hocam geçen sene q10 almıştım bi abime çok memnundu 400e almıştık hepsiburadadan ama şuanlık bütçenin çok üstüne bu versiyonuQ10i var ama bütçeyi aşıyor bence kulak içi alsan daha rahat edersin önerim QCY HT05
Q10İ düz Q10'un bir üst modelidir.Ya aslında kendisine sordum kulak içi şuanlık istemediğini söyledi yoksa bende ona kulak içi almasını tavsiye ettim ama işte.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam geçen sene q10 almıştım bi abime çok memnundu 400e almıştık hepsiburadadan ama şuanlık bütçenin çok üstüne bu versiyonu
Doğrudur ben örnek verdim sadece güzel kulaklıklar anladığım kadarıyla fakat Şuan bütçe pek el vermiyor.Q10İ düz Q10'un bir üst modelidir.