aga benim telde bluetugh 5.3 yok bu sıkıntı yaratırıShaza Air 7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Shaza Air 7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Shaza Air 7 TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Beyaz özelliklerini incele, 579,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! QCY T20 AilyPods TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 639,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hiçbir şey olmaz. Geriye dönük uyumlu oluyorlar.aga benim telde bluetugh 5.3 yok bu sıkıntı yaratırı
https://www.vodafone.com.tr/her-sey...=feed-hsy-akakcefeedlink-all-default&v=1.93.7 bu nasıl hacıSpor için ise Qcy HT05 al gürültü engellemesi var. Olabildiğince salon sesini duymazsın tabi spordan kasıt gym ise. Uygulamasından biraz bass vermen lazım varsayılan hali zayıf müzik için. Zaten ayarlar kulaklıkta kalıyor 1 kere yap yeterli.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hiçbir şey olmaz. Geriye dönük uyumlu oluyorlar.
beyler önerilerinizi bekliyorum spor yaparken falanda kullanıcam
Oppo Enco Buds 2beyler önerilerinizi bekliyorum spor yaparken falanda kullanıcam
Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Xiaomi Redmi Buds 4 Lite TWS Kulak İçi Bluetooth Kulaklık özelliklerini incele, 529,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
inşallah bulursun o zaman kardeşim öneride bulunmamızı istemiyorsun madem