Neler Yeni

Yardım kulaklıgı iademi değişimmi alım

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
arkadaşlar hs50pro kulaklıgını 16/04 tarihinde aldım 400 tl ye ve sağ taraftan ses gelmemeye başladı ki benim suçumdu ama yinede kabul ettiler sizce kulaklıgın değişimini isteyip satmakmı mantıklı yoksa direk uğraşmayıp ücret iadesimi istemeliyim

şuanki en ucuzu 619 tl ne kadara satabilirim 0 kutu siyah modelini

gelen mail

Merhaba,

Ürün hakkında iade\değişim kararı verilmiştir. Onayınız dahilinde ürünün OUTLET olan modeli veya Corsair HS50 PRO Stereo Oyuncu Kulaklığı-Siyah ile değişim sağlanabilecektir. Ücret iadesi talep etmeniz halinde N11 müşteri hizmetlerini arayarak iade talebi açmanız gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz.

Caelius

80+ Silver
arkadaşlar hs50pro kulaklıgını 16/04 tarihinde aldım 400 TL ye ve sağ taraftan ses gelmemeye başladı ki benim suçumdu ama yinede kabul ettiler sizce kulaklıgın değişimini isteyip satmakmı mantıklı yoksa direk uğraşmayıp ücret iadesimi istemeliyim

şuanki en ucuzu 619 TL ne kadara satabilirim 0 kutu siyah modelini

gelen mail

Merhaba,

Ürün hakkında iade\değişim kararı verilmiştir. Onayınız dahilinde ürünün OUTLET olan modeli veya Corsair HS50 PRO Stereo Oyuncu Kulaklığı-Siyah ile değişim sağlanabilecektir. Ücret iadesi talep etmeniz halinde N11 müşteri hizmetlerini arayarak iade talebi açmanız gerekmektedir.

Sağlıklı günler dileriz.
Degisim yap iade edersen verdigin para kadar sana geri verirler

misfit

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,707
İsim
misfit
400TL'ye adam akıllı kulaklık bulamazsın bu zamanda. Ben değişim isterdim.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,991
Üyeler
165,267
Son üye
byrico