Neler Yeni

Kulaklığımın kafa bandı yamuldu, nerede tamir ettirebilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ozan
Az önce matfixcustoms websitesinin whatsapp desteğine yazdım. Fakat kulaklığımdaki bu sorunun onarımı için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Ben de son çare olarak halihazırda bu konuda bir tecrübesi veya fikri olabilecek insanlara sorayım dedim. Sizce nerede tamir ettirebilirim ve muhtemel fiyatı ne olur?
Not: Ses ve kabloda hiçbir problemi yok. Sadece kafa üstüne oturan kafa bandı bölümü yamulmuş halde.

Ekler

• cloud2-1.jpg
    cloud2-1.jpg
    87.8 KB · Hit: 20

Shourd

80+ Gold
Az önce matfixcustoms websitesinin whatsapp desteğine yazdım. Fakat kulaklığımdaki bu sorunun onarımı için yardımcı olamayacaklarını söylediler.
Ben de son çare olarak halihazırda bu konuda bir tecrübesi veya fikri olabilecek insanlara sorayım dedim. Sizce nerede tamir ettirebilirim ve muhtemel fiyatı ne olur?
Not: Ses ve kabloda hiçbir problemi yok. Sadece kafa üstüne oturan kafa bandı bölümü yamulmuş halde.
konudan bağımsız artık kulaklık beni sal diye yalvarıcak kıvama getirmişsin bence yenisini al tamir kısmı ise bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ozan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
konudan bağımsız artık kulaklık beni sal diye yalvarıcak kıvama getirmişsin bence yenisini al tamir kısmı ise bilmiyorum
Normalde buna cevabım "bilgisayar parçalarının kozmetiğine pek önem vermem, sadece tekniksel problemi olup olmadığına bakarım." olurdu. Fakat ileride yayın yapacağım için kozmetik kısma da artık önem vermem gerek. Yani evet, şu anki durumumda yenisini almam daha doğru olabilir. Teşekkürler.

Top Bottom