Shourd
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,952
Merhabalar ortalama bi bütçem var sizce 1100tl cviarına havit 2002p mi alıyim yoksa cloud core mu alıyim 1500tl civarına birde şuana kadar ben hiç kulaklık için ayar yapmadım onu fark ettim laptopum var imzamdaki cloud coreda fln ses kartı iyi oluyormuş benim kulanmama gere varmı ve uygulamada yapıcağım ayarlarneler yaapbilirim kendi uygulamasından ksıaca donanımsal ve yazılımsal olarak fp olarak aradaki fiyat farkına değer mi unutmayın öğrenciyim çok yüksek bütçem yok iki kulaklığın akakçe linki bunlar özelliklerini detaylı anlatırsanız sevinirim
havit
www.akakce.com
cloud core-
www.akakce.com
dipnot-benimde gönlüm cloud coreda ama sorun şu ben yazılımlarından neler yapılabilceğini hiç bilmiyorum benim içinses kalitesi kadar mikrofonda iyi olmalı mesela bunlarda önemli
havit
GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! GameNote H2002P RGB 7.1 Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.079,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
cloud core-
HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud Core 7.1 HX-HSCC-2-BK/WW Kablolu Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 1.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
dipnot-benimde gönlüm cloud coreda ama sorun şu ben yazılımlarından neler yapılabilceğini hiç bilmiyorum benim içinses kalitesi kadar mikrofonda iyi olmalı mesela bunlarda önemli