Neler Yeni

kulaklık kablosu temazsızlık

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ibrahim ugur
şimdi ye kadar aldığım headset kulaklık lar temazzsızlık olduğu için gitti
xiaomi piston fresh edition kullandım 1 yıl kullandım yine jak tarafındaki kablonun olduğu yerde temassızlık tan gitti
ilk defa telfon kablosunda sıkıntı bu oldu
Philips SHE-1405BK
şu modeli sipariş verdim yine sorun yaşarmıyım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Acaba çok mu büküyorsunuz jak ı? Ben de sürekli yaşıyordum kablosu deri kaplamalı bir kulaklığa geçince yaşamadım. Sizin kullanışınıza bağlıdır bu ürünler.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ibrahim ugur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Acaba çok mu büküyorsunuz jak ı? Ben de sürekli yaşıyordum kablosu deri kaplamalı bir kulaklığa geçince yaşamadım. Sizin kullanışınıza bağlıdır bu ürünler.
L kablo alsam düzelir mi bide o xiaomi kulaklık çok dayanıksızmış 1 hafta da bozuluyo diyolardı 1 yıl geçti o xiaomi kulaklıkta çok çok çabuk bükülüyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fazla bükülmemesi için çözüm bulabilirmiyim

Son düzenleme:

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
L kablo alsam düzelir mi bide o xiaomi kulaklık çok dayanıksızmış 1 hafta da bozuluyo diyolardı 1 yıl geçti o xiaomi kulaklıkta çok çok çabuk bükülüyodu
Mesaj otomatik birleştirildi:

fazla bükülmemesi için çözüm bulabilirmiyim
Kulaklıklarda bu hemen düğümlenmenin sebep olduğunu düşünüyorum bir de L alsanız da bir fark olacağını düşünmüyorum.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ibrahim ugur
Kulaklıklarda bu hemen düğümlenmenin sebep olduğunu düşünüyorum bir de L alsanız da bir fark olacağını düşünmüyorum.
bende o jack yerinden oynatınca gelip falan gidiyodu baktım tükenmez kalemin yayını takın diyo onu takınca belirli biyere kadar bükülüyo denemelimiyim

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
bende o jack yerinden oynatınca gelip falan gidiyodu baktım tükenmez kalemin yayını takın diyo onu takınca belirli biyere kadar bükülüyo denemelimiyim
Hiçbir fikrim yok hiç öyle bir şey de yapmadığım için bir bilgi veremeyeceğim.

ibo622

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
ibrahim ugur
Hiçbir fikrim yok hiç öyle bir şey de yapmadığım için bir bilgi veremeyeceğim.
nasıl bi kulaklık almalıyım çevremdekiler iphone un içinden çıkan kualklığı kullanıyo ve çok uzun süreli hiç bozulmadı farkı ne ki içindeki telmi sağlam

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Hasan algül
Kulaklık senin için çok önemliyse sürekli kullanıyorsan paraya kıy diyebilirim onun dışında sürekli yeni kulaklık puffffffffffffffff

Top Bottom