Neler Yeni

Kulaklık kafada göçük yaratır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
Abilerim ablalarim kulaklık kafada göçük yaratır mı?(dalga geçmeyin yaw 😄)

Livaković

80+ Silver
Abilerim ablalarim kulaklık kafada göçük yaratır mı?(dalga geçmeyin yaw 😄)
20 yıl sonra zaten e-sporcuların çoğunda kafalarında göçük oluşuyor bazı yayıncıılardada var hatta tiktokta izlemiştim bir adam gelecekte oyuncuların vücudunun nasıl olacağına dair bir video yapmıştı ben saçlarımı hiç kısaltmadım. o yüzden saçımda o göçük varmı deneme şansım olmadı ama bendede baksan o göçüklerden vardır

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
20 yıl sonra zaten e-sporcuların çoğunda kafalarında göçük oluşuyor bazı yayıncıılardada var hatta tiktokta izlemiştim bir adam gelecekte oyuncuların vücudunun nasıl olacağına dair bir video yapmıştı ben saçlarımı hiç kısaltmadım. o yüzden saçımda o göçük varmı deneme şansım olmadı ama bendede baksan o göçüklerden vardır
Abi kulak içi kulaklık taksam PC de olur mu bide sıkıntı yaratır mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
138
İsim
ÖZGÜR KAPTAN
Haporler alsam mesela abi komşuları rahatsız ermicek şekilde duyabilirmiyim oyun oynarken yada telefon kulaklığı falan taksam
Dostum bence takılma buna bukadar benim sana tavsiyem FPS oyunlari oynuyorsan kulaklık + hoparlör al o oyunları oynarken kulaklık film dizi vb. hikayeli oyunlarda hoporloru kullan oyunları 7/24 oynuyorsan riske karşılık oyuncu kulakici kulaklıkları var onlara bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Can
Bende takıntılı bir adamım ama ben meslek haline getirmeyi düşünüyorum oyunculuğu o yüzden dert etmiyorum o göçük dediğimizde öyle çok belli olan değil o göçüklerin çok belirgin olması senden sonra gelecek insanlarda belirgin olur
Umarım hayaline kavuşursun abi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bence takılma buna bukadar benim sana tavsiyem FPS oyunlari oynuyorsan kulaklık + hoparlör al o oyunları oynarken kulaklık film dizi vb. hikayeli oyunlarda hoporloru kullan oyunları 7/24 oynuyorsan riske karşılık oyuncu kulakici kulaklıkları var onlara bakabilirsin
Önere bileceğiniz ucuz kulak içi kulaklık var mi oyun içi

Felixx

80+
Mümkün değil öyle bir şey. Saçta göçük olabilir ama kulaklığın kafatasında göçük yapma ihtimali yok.

jeff123can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
Anonim
günde 20 saat 20 sene boyunca kulaklığı en sıkı şekilde takarsan ''belki 0.2cm içeri göçebilir :D''

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,879
Üyeler
159,238
Son üye
mamzo
Top Bottom