Neler Yeni

Yardım Kulaklık önerir misiniz?

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
1200 1300 tl civarlarında bir bt tws kulaklık arıyorum

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09W9JXFPV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AMKH6QRB82FNW&th=1

aklımda bu var ama soundpeatsın çok fazla kulaklıgı var hangisi iyi bilmiyorum bunun için yardım istedim açıkcası

net kaliteli ses arıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

@merb1y bu kulaklıgı siz kullanıyormussunzu sanırım sesi nasıl sizce alınır mı? mesela jbl 500 veya 520bt ile kıyaslama şansınız varmı, yaşadıgınız sorun vs varmıydı

bu model nasıldır acaba ?

Son düzenleme:

Existentia

80+ Silver
Kardeşime ilk buds'dan beri neredeyse hepsini almıştım hepsinden memnun kalmıştı hiç biri o fiyata en müthiş kulaklık değillerdi ama işlerini gayet iyi yapan kafamı çok kurcalamasın diyeceğiniz türden ürünlerdi o sebeple kafam çok karıştı alıp geçeyim diyorsanız buds iyi bir seçim olur ayrıca buds fe hepsiburada indirimliydi ayrıca buds 2 de seçenekler içinde olabilir ek olarak jabra elit 3 de bir seçenek olabilir

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,027
İsim
Emir
1200 1300 TL civarlarında bir bt tws kulaklık arıyorum

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09W9JXFPV/ref=ox_sc_act_title_1?smid=AMKH6QRB82FNW&th=1

aklımda bu var ama soundpeatsın çok fazla kulaklıgı var hangisi iyi bilmiyorum bunun için yardım istedim açıkcası

net kaliteli ses arıyorum

@merb1y bu kulaklıgı siz kullanıyormussunzu sanırım sesi nasıl sizce alınır mı? mesela jbl 500 veya 520bt ile kıyaslama şansınız varmı, yaşadıgınız sorun vs varmıydı

bu model nasıldır acaba ?
hocam https://www.akakce.com/bluetooth-ku...dcore-r50i-tws-kulak-ici-fiyati,91757687.html mikrofonu çok hafif robotik sesi var inceleme videoları var fakat reklama girermi girmez mi diye atmadım
alternatif seçenek olarak attım eğer daha düşük model bakarsanız diye*

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam https://www.akakce.com/bluetooth-ku...dcore-r50i-tws-kulak-ici-fiyati,91757687.html mikrofonu çok hafif robotik sesi var inceleme videoları var fakat reklama girermi girmez mi diye atmadım
alternatif seçenek olarak attım eğer daha düşük model bakarsanız diye*
yok ne yazikki hocam uzun ömürlü heryerde kullanacağım kulaklık bakıyorum

Kardeşime ilk buds'dan beri neredeyse hepsini almıştım hepsinden memnun kalmıştı hiç biri o fiyata en müthiş kulaklık değillerdi ama işlerini gayet iyi yapan kafamı çok kurcalamasın diyeceğiniz türden ürünlerdi o sebeple kafam çok karıştı alıp geçeyim diyorsanız buds iyi bir seçim olur ayrıca buds fe hepsiburada indirimliydi ayrıca buds 2 de seçenekler içinde olabilir ek olarak jabra elit 3 de bir seçenek olabilir
uzun ömürlü dolu dolu kulaklık bakıyorum hocam ya alıp geçmek istemiyorum ( samsunguda telefonumla aynı marka diye sormustum)

Existentia

80+ Silver
yok ne yazikki hocam uzun ömürlü heryerde kullanacağım kulaklık bakıyorum

uzun ömürlü dolu dolu kulaklık bakıyorum hocam ya alıp geçmek istemiyorum
hocam ben spor için buds 2 aldım yıllarca kullandım ucuz markaların bataryaları 1 yıldan sonra çok hızlı düşüyor uzun ömürlü olsun istiyorsanız bilindik markalardan şaşmayın derim

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
hocam ben spor için buds 2 aldım yıllarca kullandım ucuz markaların bataryaları 1 yıldan sonra çok hızlı düşüyor uzun ömürlü olsun istiyorsanız bilindik markalardan şaşmayın derim
soundpeats kötü bir markamı ?

ben sese çok takıntılı bir insanım şuan jbl 500 kullanıyorum kablolu çok güzel net ses veriyor ama basları bir tık zayıf.

Existentia

80+ Silver
soundpeats kötü bir markamı ?

ben sese çok takıntılı bir insanım şuan jbl 500 kullanıyorum kablolu çok güzel net ses veriyor ama basları bir tık zayıf.
anker günün sonunda yılların ekipman markası ama hiç alıp deneme şansı bulmadım alıp kullanan birilerini bulmanız ya da satışı yapan sitelerdeki yorumlar size daha çok yardımcı olur

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
914
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Top Bottom