2 kere satın aldığım arctis 1'i öneririm. Geçen gün kardeşime de aldım hâlâ mükemmel kulaklık.ASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING H3 RED ITOPYA'dawww.itopya.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comBu fiyatlara inen kulaklık varsa önerilerinizi alabilirimRazer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
H3 önerilmiyordu gördüğüm kadarıyla forumlarda. Razer'ın mikrofonu kötü diyiyorlardı.ASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
ASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile TUF GAMING H3 RED ITOPYA'dawww.itopya.comITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comBu fiyatlara inen kulaklık varsa önerilerinizi alabilirimRazer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik | ITOPYA
Razer BlackShark V2 X Kablolu Siyah Gaming Kulaklik En iyi fiyat seçenekleri ile RZ04-03240100-R3M1 ITOPYA'dawww.itopya.com
Arctis 1 şu anki fiyatını hak etmiyor.2 kere satın aldığım arctis 1'i öneririm. Geçen gün kardeşime de aldım hâlâ mükemmel kulaklık.
Mesaj otomatik birleştirildi:
H3 önerilmiyordu gördüğüm kadarıyla forumlarda. Razer'ın mikrofonu kötü diyiyorlardı.
ben fazla bilimiyorumHocam ch321 alınabilir mi
blackshark v2 xASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA
kullanıyor musunblackshark v2 x
kullanmıyorum ama kullandım, benim fazla hoşuma gitmedi çıkmayan mikrofonu yüzünden, bi de sağlam gelmedi ama sesleri güzel veriyor.kullanıyor musun
h3 kulanan varsa bi karşılaştırma yapmam lazım şimdi direk almak istemiyorumkullanmıyorum ama kullandım, benim fazla hoşuma gitmedi çıkmayan mikrofonu yüzünden, bi de sağlam gelmedi ama sesleri güzel veriyor.
Hiçbir şey şuanki fiyatını haketmiyor dostum XDArctis 1 şu anki fiyatını hak etmiyor.
haklısın ama yapıcak bir şey yok .dHiçbir şey şuanki fiyatını haketmiyor dostum XD
Mesaj otomatik birleştirildi:
Arctis 1 baya iyi bence hâlâ ama siz bilirsiniz...
V2x aralarinda en iyisiASUS TUF GAMING H3 Kirmizi 7.1 Surround Gaming Kulaklik | ITOPYA