equinoxx
80+ Bronze
usb 3.0 ın akım değeri daha yüksek 2.0 a göre 2.0 300ma 3.0 900ma 1 ampGamenote H2029U USB 7.1 Kulaklık kullanıyorum
Bu kulaklığı kasanın ön tarafında bulunan 2.0 portuna taktığımda daha az ses alıyorum. Ancak 3.0'a taktığımda kulaklık daha performanslı çalışıyor yani ses artışı oluyor. Bunun sebebi nedir?
muhtemelen kablo direncı vbYani bu akım değerinin oluşundan mı daha yüksek ses veriyor?
3.0'ın verdiği akım 900 mAh civarında olmalıydı, yanlış hatırlamıyorsam. Ondan olabilir.Gamenote H2029U USB 7.1 Kulaklık kullanıyorum
Bu kulaklığı kasanın ön tarafında bulunan 2.0 portuna taktığımda daha az ses alıyorum. Ancak 3.0'a taktığımda kulaklık daha performanslı çalışıyor yani ses artışı oluyor. Bunun sebebi nedir?
Bilemeyeceğim, ben ön arka farketmeksizin bu farkı sadece 2.0 ve 3.0 portu kullandığımda fark ettim.Aynı sorun bende de vardı. Tesadüfen gördüm bu konuyu. Bende de Hp Omen 800 var(Jak girişli).
Eskiden James Donkey(usb girişli) kullanıyordum. Sankii James Donkey daha iyi ses veriyordu.
Benimde kasanın ön tarafındaki giriş yerine başka bir girişe mi takmam lazım?