Neler Yeni

KULAKLIKLAR KULAĞIMA OLMUYOR AKLIMI YİTİRİCEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
Bütçe
2000
benim kafa boylamasına büyük enlemesine ufak biraz ters dikdörtgen şeklinde

1730406334408.png

logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

1730406386591.png

gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Yunus Kocabay
Bunlar ne knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

Alıntıyı görüntüle
gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gözlük kullananlar anlayacaktır ne demek istediğimi yardımcı olur musunuz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,087
İsim
Mehmet Yılmaz

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Başlığa iyi güldüm deneyip alman lazım büyü gücüm olsa uzaktan hallederdim

Top Bottom