KULAKLIKLAR KULAĞIMA OLMUYOR AKLIMI YİTİRİCEM

Reaksiyon skoru
4
Bütçe
2000
benim kafa boylamasına büyük enlemesine ufak biraz ters dikdörtgen şeklinde

1730406334408.png

logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

1730406386591.png

gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

Bunlar ne knk
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

Alıntıyı görüntüle
gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

gözlük kullananlar anlayacaktır ne demek istediğimi yardımcı olur musunuz

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Başlığa iyi güldüm deneyip alman lazım büyü gücüm olsa uzaktan hallederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,483
Üyeler
185,110
Son üye
Chast
Geri