Neler Yeni

KULAKLIKLAR KULAĞIMA OLMUYOR AKLIMI YİTİRİCEM

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
Bütçe
2000
benim kafa boylamasına büyük enlemesine ufak biraz ters dikdörtgen şeklinde

1730406334408.png

logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

1730406386591.png

gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
353
İsim
Yunus Kocabay
Bunlar ne knk
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
logitechin bu modelini 6 ay bunu kullandım güç bela dışardan çok ses alıyor ve tam oturmuyor kafaya kötü bir his bırakıyor , gözlük de kullandığım için gözlüğün izi çıkıyordu sürekli

Alıntıyı görüntüle
gittim rampagenin bu modelini aldım 4 5 aydır da bunu kullanıyorum , bu da kulağımı komple içine almadığından çok rahatsız ediyor.

bu iki kulaklığın da piyasaları 700tl falan , ikisini de 300 tlden satıyorum , 2k kadar bütçeye harbiden 5 sene götürecek sağlam kulaklık önerir misiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Doğukan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
gözlük kullananlar anlayacaktır ne demek istediğimi yardımcı olur musunuz

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,099
İsim
Mehmet Yılmaz

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Başlığa iyi güldüm deneyip alman lazım büyü gücüm olsa uzaktan hallederdim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,836
Üyeler
166,630
Son üye
l0vlps
Top Bottom