🔥İndirim Kumtel Tavuk Piliç Çevirmeli 70 Litre Fırın 3131TL

1 ay önce aldım gayet iyi çalışıyor. 180 derecede çok iyi hızlı pişirmese de 200 derecede gayet iyi çalışıyor ve çok büyük bir fırın. İçinde yuvarlak ve kare tepsi ile birlikte geliyor. 4000 TL'ye aldım bu fıyat %25 indirimli aşagı yukarı.. guzel fıyat

Çok büyük ve arkası iç taraftan nedenini bilemediğim şekilde paslanıyor.

Almayın aldırmayın. Çevirme olayı tamamen mimik. Tavuk çevirmeyi dışardan alın yiyin. Uğraştığınıza değmiyor. Çok uzun sürüyor pişmesi. Fırının kapağı yeterince sıkı kapanmıyor ve sürekli olarak sıcaklıgı kaçırıyor tepeden. Çift camı sağolsun üstten boşluk - arası pisleniyor ve temizlenmesi imkansız. Fanı çok sesli ve gürültülü çalışıyor. Aşırı büyük sanarsın ankastre. Davul fırın alın daha iyi.

ev icin cok büyük koyacka yer ve temizleme sıkıntısı var

aparatlarıyla geliyor normal fırın veya aparatına tavuk takıp fırına koyunca sağında dönme butonuna basıyorsunuz dönüyor sadece bunun için almıştım ben bunu fiyatına fazlasıyla değer :)
Bugün x'de biri bu fırınla ilgili şikayet yapmıştı. Rafları yerine oturmuyor sıkıntılı diye

Kumtel ülkemizin markasıdır, milli sermayedir vs. vs. düşünceleri ile ısıtıcı olsun ankastre fırın olsun ne aldıysam hepsi bozuldu, kronik sorunlu ve dandik çıktı.
Kule tipi ısıtıcısını aldım 2 borulu,. Borulardan biri çalışmıyor. Meğersem bu modellerin termostatı kronik arızalıymış. vs. vs. bıktım bu markadan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,210
Üyeler
184,597
Son üye
Ultras25
Geri