Kuran-ı Kerimde ki ilginç melek çelişkisi.

hazarcoban

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
569
Evet! Sabreder ve takvalı davranırsanız, düşman size hemen saldırsa dahi, Rabb'iniz, size, özel seçilmiş 5 BİN melekle yardım edecektir.(Ali imran 125)

O vakit siz Rabbinizden yardım diliyordunuz. O da: "Ben işte ardarda biner (2 BİN) melekle size yardım ediyorum" diye duanızı kabul buyurmuştu.(Enfal 9)

=>Hani 5 bin melekle yardım edecekti dostlar ? Geri kalan 3 bin melek niye gelmedi ?
(Mantıken zaten görünmeyen bir varlık, 1 tane bile olsa bütün orduları mafeder binlercesine gerek bile yok)

Evet! Sabreder ve takvalı davranırsanız, düşman size hemen saldırsa dahi, Rabb'iniz, size, özel seçilmiş 5 BİN melekle yardım edecektir.(Ali imran 125)

O vakit siz Rabbinizden yardım diliyordunuz. O da: "Ben işte ardarda biner (2 BİN) melekle size yardım ediyorum" diye duanızı kabul buyurmuştu.(Enfal 9)

=>Hani 5 bin melekle yardım edecekti dostlar ? Geri kalan 3 bin melek niye gelmedi ?
(Mantıken zaten görünmeyen bir varlık, 1 tane bile olsa bütün orduları mafeder binlercesine gerek bile yok)
@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül @B1L0 @Perfectshot06
Hocalarım buna bi perma ban atında kurtulalım artık yeter

Ekler

• IMG_2363.webp
    IMG_2363.webp
    18 KB · Hit: 13
Günde 1 defa hakaret etmeden dini soru sormak ne zamandan beri suç oldu ? Madem rahatsız oluyorsun girmeyeceksin konuma kimse elinden zorla tutmuyor.
Hakaret etmeden dini soru sormak suç değil zaten haftada 20 tane dini konu açıp yalan yanlış bilgilerle insanlarla kavga ederek her konunu 300 mesaj yapmak suç

Günde 1 defa hakaret etmeden dini soru sormak ne zamandan beri suç oldu ? Madem rahatsız oluyorsun girmeyeceksin konuma kimse elinden zorla tutmuyor.
cunku sen okuyup anlama yetını baska bır organından anlıyorsun sonra buraya anladıgın seylerı kendını haklı gıbı zannedıp yazıyorsun. sonrada sana dogrusunu acıklayanlarla sacma sapan bır sekılde konusmaya devam edıyorsun. rezıl olup uyarılarınla gunu kapatıyorsun

Hakaret etmeden dini soru sormak suç değil zaten haftada 20 tane dini konu açıp yalan yanlış bilgilerle insanlarla kavga ederek her konunu 300 mesaj yapmak suç
Kardeşim konu 3K 2K 1K görüntülenme alıyor bir sürü kişi yazıyor tabii ki 300 tane mesaj olacak sanki hepsini ben tek tek atmışım gibi algı yapma burada.Ben haftada 7 tane dini konu açıyorum her biri günde 1 tane.İftira atıyorsunuz birde sözde hoşgörülü müslümanım diye etrafta geziniyorsunuz.

Kardeşim konu 3K 2K 1K görüntülenme alıyor bir sürü kişi yazıyor tabii ki 300 tane mesaj olacak sanki hepsini ben tek tek atmışım gibi algı yapma burada.Ben haftada 7 tane dini konu açıyorum her biri günde 1 tane.İftira atıyorsunuz birde sözde hoşgörülü müslümanım diye etrafta geziniyorsunuz.
Biz burda iftira atmıyoruz yanlış algı yaratıp islamı kötülemeye çalışan insanlara karşı dinimizi savunuyoruz peki neden 3k görüntüleme alıyor konun?
%70'i müslüman bir forumda islam karşıtı konular açarak yalan yanlış bilgiler ile islamı kötü göstermeye çalıştığın için olabilirmi?

Biz burda iftira atmıyoruz yanlış algı yaratıp islamı kötülemeye çalışan insanlara karşı dinimizi savunuyoruz peki neden 3k görüntüleme alıyor konun?
%70'i müslüman bir forumda islam karşıtı konular açarak yalan yanlış bilgiler ile islamı kötü göstermeye çalıştığın için olabilirmi?
İftira atıyorsun kanıtla haftada 20 tane konu açtığımı? Nasıl bir müslümansın sen iftira atarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun?Aylardır buradayım toplasan 8-9 konu anca eder açtığım konular.İslamıda kötülemeye çalıştığım falan yok aklıma dini soru takıldı diyorum sizlere inatla anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Kendi fikrimi ayetlerle beraber söylüyorum isteyen mantıklı bulur istemeyen mantıksız bulur ama senin yaptığın direk saldırmaktır.

Savun ozaman bakalım hadi.Nasıl oluyorda inandığın herşeyi bilen kusursuz dediğin tanrı 5 bin melekle yardım edeceğim diyip daha sonradan 2 bin melekle yardım ediyor.Şimdi sence burada çelişki yok mu azıcık sorulan soruların üzerine biraz düşünün ya.

Yas ortalamasi asagi yukari belli olan, "cogunlukla" teknoloji, bilgisayar vs gibi konularda sorularina cevap bulabilecegin bi forumda neden bu tarz derin bir arastirma ya da bilgi birikimi gerektiren konularda cevap bulmaya calisiyorsun ki? Ustelik hic yilmadan gunde 1 defa. Su ana kadar kac tanesine cevap bulabildin desem (forum oznelinde) bir elin parmagini gecmez herhalde. Bence burada sorularina cevap bulmaktan vazgecmelisin ki bunu kotu anlamda soylemiyorum.
Ha bu arada diyorsan yok ben devam edecegim bence bunda hic bir sikinti yok ama mantikli oldugunu dusunmuyorum kendimce ki dusunen sayisi da cok cok azdir. Su ana kadar hakaret falan ettigini gormedim hic ondan dolayi da seni kisitlayabilecek bir sey yok zaten kisitlanmani gerektirecek bir olay yasansa moderatorler hallederdi su ana kadar coktan. Ondan oturu ozgursun yani bu forumda bu tarz konular acip acmamakta. Fakat bence hic mantikli degil gozden gecir derim

İftira atıyorsun kanıtla haftada 20 tane konu açtığımı? Nasıl bir müslümansın sen iftira atarak kendini haklı çıkarmaya çalışıyorsun?Aylardır buradayım toplasan 8-9 konu anca eder açtığım konular.İslamıda kötülemeye çalıştığım falan yok aklıma dini soru takıldı diyorum sizlere inatla anlamamakta ısrar ediyorsunuz.Kendi fikrimi ayetlerle beraber söylüyorum isteyen mantıklı bulur istemeyen mantıksız bulur ama senin yaptığın direk saldırmaktır.

Savun ozaman bakalım hadi.Nasıl oluyorda inandığın herşeyi bilen kusursuz dediğin tanrı 5 bin melekle yardım edeceğim diyip daha sonradan 2 bin melekle yardım ediyor.Şimdi sence burada çelişki yok mu azıcık sorulan soruların üzerine biraz düşünün ya.
Hocam bir o sayıyı varsayım olarak söyledim senin bu forumda dinle ilgili konular dışında başka açtığın konu varmı?
Sana bu forumda kaç arkadaş anlatmaya çalıştı ki ayetlerin çevirileri tam olmuyor diye ama anlayamıyorsun,güya islamı kötülemeye çalışmıyormuş senin o bronz rozetin o sadece "8-9" konuda insanlarla ettiğin kavgadan geliyor birde benim müslümanlığımı sorgulamaya çalışıyorsun. Peki sen neden bir teknoloji forumu'nda sadece islamla ilgili konu açıp duruyorsun?
Burası din tartışma yeri değil teknoloji tartışma yeridir kafana soru takıldıysa neden buraya yazıyorsun?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,083
Üyeler
184,566
Son üye
Gkdnz61
Geri