Neler Yeni

Kur'an Kursuna gitmek istemiyorum

rotia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ensar
kardeşlerim abilerim ben 17 yaşında lise 2 ye giden ama aynı zamanda kuran kursuna giden birisiyim ama kuran kursuna gitmek istemiyorum çok sıkıcı geliyor haftada cumartesi pazar evde kalıyorum evdekilerle konuştuğum zaman kızıyorlar ama anlamıyorlar kursta okulada gitmiyoruz sabahtan akşama kadar kuran dersleri çok zor geliyor kendimi kurstan attırmakta istemiyorum ne yapmalıyım az da olsa bi hayalim var

Pişmaniye

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,871
İsim
Can BOZKURT
kardeşlerim abilerim ben 17 yaşında lise 2 ye giden ama aynı zamanda kuran kursuna giden birisiyim ama kuran kursuna gitmek istemiyorum çok sıkıcı geliyor haftada cumartesi pazar evde kalıyorum evdekilerle konuştuğum zaman kızıyorlar ama anlamıyorlar kursta okulada gitmiyoruz sabahtan akşama kadar kuran dersleri çok zor geliyor kendimi kurstan attırmakta istemiyorum ne yapmalıyım az da olsa bi hayalim var
Kursa gidiyorum diyip gitme?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdinc Sent
İlgilendiği Kategoriler
Nintendo
Kımseyi dinleme hayallerinin peşinde git. Gitmek istemiyorsan geçip söyleyeceksin karşılarına ama şunuda ekleyeceksin, amacım dinsizlik vb değil ama tam anlamı ıle bunuda yapmak ıstemıyorum dıyebılırsın. Yeterlıce ogrenmekte fayda var elbet ama ıstekler yuzunden hayaller kenara atılmaz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,689
Üyeler
165,407
Son üye
parody
Top Bottom