Neler Yeni

Öneri kuryecilik için hangi motoru almalıyım

yusuf34

80+ Silver
Bütçe
100000
Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen
arkadaşlar motokolojik yapacağım kışın beni üzmeyecek motosiklet istiyorum hangisini seçmeliyim bütçem 100bin
@GirayHan
https://shbd.io/s/LfEXNjZy bu motor nasıldır 96500 aon fiyat diyor 10bintllik aksesuar varmış

https://shbd.io/s/V563TcF2 yoksa bumu
hocam symye o kadar para vericeğine 15-20 bin tl daha verebiliyorsan pcx 0 almak daha mantıklı ben o kadar para veremem diyorsan eğer attığın pcxide alabilirsin veya rks spontini 110 var bunlarda kuryelik yapmak için sağlam motor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Kurye için sıfır honda dio veya sıfır honda activa 125 harici bakmanı önermem. En sorunsuz ve uzun ömürlü motorlar bunlardır.

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kurye için sıfır honda dio veya sıfır honda activa 125 harici bakmanı önermem. En sorunsuz ve uzun ömürlü motorlar bunlardır.
hocam abs yokki onlarda bulundugum canakkalede honda bayi yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam symye o kadar para vericeğine 15-20 bin tl daha verebiliyorsan pcx 0 almak daha mantıklı ben o kadar para veremem diyorsan eğer attığın pcxide alabilirsin veya rks spontini 110 var bunlarda kuryelik yapmak için sağlam motor
pcx sym jetxden dahami iyi

hocam 40binde motor yaptiriliyirmys bu pcx icin gecerlimi ikinci el 38500 kmde

hocam rksyi kotu diyorlar bulasmak istemiyorum

hocam pcxde abs yok 2017 model sym jetx de abs var

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen
hocam rksyi kotu diyorlar bulasmak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi: 53 dakika
hocam rks kötü fakat tek sağlam motoru spontinidir 100 bin kmye kadar giden motorlar gördüm ama paran varsa japondan şaşmanı pek önermem honda activa s ve ya diolara da bakmanı öneririm symde fena değil fakat o kadar para vermeye gerek yok onun yerine dediğim gibi activa s ve ya dio almanı öneririm kolay kolay bir şey olmaz o motorlara

yusuf34

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam rks kötü fakat tek sağlam motoru spontinidir 100 bin kmye kadar giden motorlar gördüm ama paran varsa japondan şaşmanı pek önermem honda activa s ve ya diolara da bakmanı öneririm symde fena değil fakat o kadar para vermeye gerek yok onun yerine dediğim gibi activa s ve ya dio almanı öneririm kolay kolay bir şey olmaz o motorlara
hocam activa alicam lakin abs yok kisinda kullanicam zor olmazmi

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Alperen
hocam activa alicam lakin abs yok kisinda kullanicam zor olmazmi
hocam abs önemli tabikide fakat çin malı motorlar bir süre sonra başını ağrıtabilir o yüzden uzun ömürlü bir motor istiyorsan japon almanı tavsiye ederim eğer 40-50 bin daha bütçene ekleyebilirsen 0 pcx alabilirsin kafan çok uzun süre rahat eder ayrıca absli motor

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
hocam abs yokki onlarda bulundugum canakkalede honda bayi yok
Ben de çanakkalede yaşıyorum. Haklısın servis konusunda. Arkadaşım forzayı dün bursaya götürdü bakıma.

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
325
İsim
Berk
YS'de kuryeyim. Activa, spacy ya da Dio alabilirsin. Sorun yaşamazsın motor kullanmayı biliyorsan. Çin'e bulaşma.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Spontini on numara motor

xfeleas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Esen
kurye motorları eşeğe biner gibi bineceğin motorlar. spontini al geç. veya temiz activa s.
çanta işletme muhabbetleri var. TSE yoksa 17 bin TL çanta işleme masrafın olur. TSE varsa 6 7 bin tl. bazı motorlar çanta işli geliyor ruhsatta. bayiyle görüş

yusuf34

80+ Silver
hocam abs önemli tabikide fakat çin malı motorlar bir süre sonra başını ağrıtabilir o yüzden uzun ömürlü bir motor istiyorsan japon almanı tavsiye ederim eğer 40-50 bin daha bütçene ekleyebilirsen 0 pcx alabilirsin kafan çok uzun süre rahat eder ayrıca absli motor
hocam çine bulaşmam aklımda sym jetx ile nmax 125 var ilandaki nmax125 nasıl

YS'de kuryeyim. Activa, spacy ya da Dio alabilirsin. Sorun yaşamazsın motor kullanmayı biliyorsan. Çin'e bulaşma.
bulaşmıyorum zaten hocam

çine bulaşmıyorum lakin pcxin arka freni kampana

birde pcxde 2024 modellerinde çok şikayet var dolu korkuyorum bendede öyle sorun çıkar diye

Ben de çanakkalede yaşıyorum. Haklısın servis konusunda. Arkadaşım forzayı dün bursaya götürdü bakıma.
hocam tanışalım sizinle dmye gelme imkanınız varmı

Ekler

• Screenshot_2024-10-10-10-13-15-986_com.sahibinden.jpg
    Screenshot_2024-10-10-10-13-15-986_com.sahibinden.jpg
    672.2 KB · Hit: 12
Son düzenleme:
Top Bottom