Neler Yeni

Öneri 🕊️Kuşlar İçin Akıllı Yemlik🕊️

Değerli dostlar bu ürünü aldım alalı kafam okadar çok rahatki anlatamam +'ları var -'leri yok :peped::kedi::blobdance: sizleri diğer yemlik'teki gibi ara sıra artık yemleri üflemeden kurtarıyor bu çok önemli husus insanız netice olarak unutuyoruz bazen yemlik'lerdeki artık yemleri üflemeyi vs ve kuş bu durum'da aç kalıp ölme ihtimali var bu sebepten dolayı bu tarz akıllı yemik sizlerin çok işine yarayacak 1.5 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim (Hafta'da 1'Kez Sadece Yem yediği yeri üflemeniz yeterli sebebi ise yem'leri yedikten sonra kabuk'larda toz vs oluyor malum bu durum için hafta'da 1'kez yem yediği kısmı üfleyin yeterli)
Bu Link'teki konu'daki bilgileri lütfen okuyun dostlar kuşlarınızın uzun ömürlü sağlıklı olması için mutlaka bu konuma bakın

Mert

80+ Silver
Büyük boy papağan kafesi koyuyorum, ona da uyar mı acaba?

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Muhabbet kuşları için kabuksuz yem varmış tavsiye edermisiniz. Her hafta temizlikle beraber odayı süpürmek zorunda kalıyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Muhabbet kuşları için kabuksuz yem varmış tavsiye edermisiniz. Her hafta temizlikle beraber odayı süpürmek zorunda kalıyorum.
bu konuma göz atabilirsiniz hocam.

Hypnoss53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
260
İsim
Berkay Solak

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bu konuma göz atabilirsiniz hocam.
Teşekkürler hocam akıllı yemlik alıp deneyeceğim.
IMG_20220730_145708.jpg

Vitamin de kullanıyorum ben . Bazen suluğa bazen banyoluk içşne doldurduğum suya döküyorum. Mavi olan suya girmeden önce kontrol ediyor içiyor. Kötü olduklarını düşündüğüm durumlarda vitamin takviyesi banyo kendilerine geliyorlar . Ama mavi olan uçarken birkaç kez sağa sola çarptı. Farkına varmadık kanatlarına birşeyler olmuş şimdi uçamıyor kanat çırpıyor . Az bir şey havalanıyor. Yere düşüyor bazen kafesten, Perdeye tırmanarak kafesin üstüne geri çıkıyor. Yuvalığın kapısını filan açıyor.

Veterinerler birşeyler yapabilir mi acaba ? Tanıdıklarınız mı ne varmış sorabilir misiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkürler hocam akıllı yemlik alıp deneyeceğim. Alıntıyı görüntüle
Vitamin de kullanıyorum ben . Bazen suluğa bazen banyoluk içşne doldurduğum suya döküyorum. Mavi olan suya girmeden önce kontrol ediyor içiyor. Kötü olduklarını düşündüğüm durumlarda vitamin takviyesi banyo kendilerine geliyorlar . Ama mavi olan uçarken birkaç kez sağa sola çarptı. Farkına varmadık kanatlarına birşeyler olmuş şimdi uçamıyor kanat çırpıyor . Az bir şey havalanıyor. Yere düşüyor bazen kafesten, Perdeye tırmanarak kafesin üstüne geri çıkıyor. Yuvalığın kapısını filan açıyor.

Veterinerler birşeyler yapabilir mi acaba ? Tanıdıklarınız mı ne varmış sorabilir misiniz ?
Tanıdık yok ama veterinere götürün lütfen derhal +ben vitamin vs kullanmıyorum her şey doğal sebze meyve bakliyat konum'dada belirtiğim gibi bu tarz ürün'lerle takviye yapıyorum çok şükür hiçbir sorunu vs yok + lütfen tahta tünek kullanın bu tarz plastik tünekler mantar oluşumuna yol açıyor + kafes hafta'ta 1 kez temizlenmeli ıslak mendil ile sonra balkon'da 5 -10'dk bekletilip o şekilde kullanılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

+günlük su değişim yapılması gerek evde arıtma varsa o sudan verin yoksa şayet çay illaki içiyorsunuz veya su ısıtın soğuk su ile ılık yapıp kuşa verin. + konu'daki suluğu mutlaka alın daha doğrusu sizler zaten konumu gördünüz onlara dikkat edin.

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tanıdık yok ama veterinere götürün lütfen derhal +ben vitamin vs kullanmıyorum her şey doğal sebze meyve bakliyat konum'dada belirtiğim gibi bu tarz ürün'lerle takviye yapıyorum çok şükür hiçbir sorunu vs yok + lütfen tahta tünek kullanın bu tarz plastik tünekler mantar oluşumuna yol açıyor + kafes hafta'ta 1 kez temizlenmeli ıslak mendil ile sonra balkon'da 5 -10'dk bekletilip o şekilde kullanılmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

+günlük su değişim yapılması gerek evde arıtma varsa o sudan verin yoksa şayet çay illaki içiyorsunuz veya su ısıtın soğuk su ile ılık yapıp kuşa verin. + konu'daki suluğu mutlaka alın daha doğrusu sizler zaten konumu gördünüz onlara dikkat edin.
Ben haftada 1 kafesin altını komple yıkıyorum. Kuruyunca geri takıyorum. Kumlu tünek kullanıyorum. Mevye veriyorum. Suluğa göz atacağım.

Ben haftada 1 kafesin altını komple yıkıyorum. Kuruyunca geri takıyorum. Kumlu tünek kullanıyorum. Mevye veriyorum. Suluğa göz atacağım.
Kumlu tünek kullanmayın sadece tahta tünek kullanın + demir kafesi ıslak mendil ile temizleyin hocam + kuşun kafes altlığına peçete koyun daha iyi olur ben günlük değişim yapıyorum peçeteyi

andires42

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Kumlu tünek kullanmayın sadece tahta tünek kullanın + demir kafesi ıslak mendil ile temizleyin hocam + kuşun kafes altlığına peçete koyun daha iyi olur ben günlük değişim yapıyorum peçeteyi
Ben evcil hayvan talaşı koyuyorum altlarına peçeteyi yiyorlar. Demir kafesi dediğiniz gibi yapıyorum. Sadece alt Plastik kısmı yıkıyorum. Teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,027,067
Üyeler
162,768
Son üye
FinisElectus
Top Bottom