𝙅𝙤𝙣 𝙎𝙣𝙤𝙬
80+ Gold
Değerli dostlar bu ürünü aldım alalı kafam okadar çok rahatki anlatamam +'ları var -'leri yok sizleri diğer yemlik'teki gibi ara sıra artık yemleri üflemeden kurtarıyor bu çok önemli husus insanız netice olarak unutuyoruz bazen yemlik'lerdeki artık yemleri üflemeyi vs ve kuş bu durum'da aç kalıp ölme ihtimali var bu sebepten dolayı bu tarz akıllı yemik sizlerin çok işine yarayacak 1.5 yıldır kullanıyorum aşırı memnunum tavsiye ederim (Hafta'da 1'Kez Sadece Yem yediği yeri üflemeniz yeterli sebebi ise yem'leri yedikten sonra kabuk'larda toz vs oluyor malum bu durum için hafta'da 1'kez yem yediği kısmı üfleyin yeterli)
Bu Link'teki konu'daki bilgileri lütfen okuyun dostlar kuşlarınızın uzun ömürlü sağlıklı olması için mutlaka bu konuma bakın
Bu Link'teki konu'daki bilgileri lütfen okuyun dostlar kuşlarınızın uzun ömürlü sağlıklı olması için mutlaka bu konuma bakın
Öneri - 🕊️Kuş'lar İçin Dikkat Edilmesi ve Tavsiye Edilen Ürünler🕊️
Değerli dostlar birçok veteriner ile görüştüm görüştüğüm kişileri iyice araştırdım bana çoğunluk olarak link'teki kuş kumu / kuş yemini tavsiye etti bende sizlerle paylaşmak istedim. PAPAĞANLARDA BESLENME-YARARLI YİYECEKLER (LİNKİN AŞAĞISIN'DA GEREKLİ BİLGİLER MEVCUT)...
forum.donanimarsivi.com