Neler Yeni

Öneri 🕊️Kuşları İçin Sadece Akdarı Yemi Alın 🕊️

Değerli dostlar 2 yıldır takipçisi olduğum veteriner ile dünkü görüşmem'de bana yem olarak sadece (akdarı) Yemi almamı tavsiye etti ben karışık yem veriyorum fakat sadece akdarı yiyor içinden diğer hiçbir yemi yemiyor sizlere tavsiyem karışık yeminiz biter bitmez güvendiğiniz veya internetten markası sağlam sadece içinde akdarı olan yem almanız vede günlük sebze ve meyve vermeyi ihmal etmeyin.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Akdarıdan da önemlisi pelet yem vermektir. Pelet yemler darı ve sebzelerin karışımından üretilmiş kuşların günlük besin ihtiyacını karşılayan çoğu bileşeni içermektedir. Daha enerjik kuşlar için de enerji blokları kullanılabilir. Sebze vermek zaten şarttır, hem severek yerler hem de çoğu vitamini alırlar. Dal darısı da severek yedikleri bir yemdir ama fazla verilmemeli çünkü kuşlar için bu abur cubur niyetindedir.

• Konu Sahibi Konu Sahibi
Akdarıdan da önemlisi pelet yem vermektir. Pelet yemler darı ve sebzelerin karışımından üretilmiş kuşların günlük besin ihtiyacını karşılayan çoğu bileşeni içermektedir. Daha enerjik kuşlar için de enerji blokları kullanılabilir. Sebze vermek zaten şarttır, hem severek yerler hem de çoğu vitamini alırlar. Dal darısı da severek yedikleri bir yemdir ama fazla verilmemeli çünkü kuşlar için bu abur cubur niyetindedir.
Bütçesi yetmeyenler akdarı + sebze meyve verebilirler benim gibi🙂 2 yıldır karışık yem + sebze meyve veriyorum çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun sıkıntı yok kuşumda

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben sultan papağanı için Eurogold yem kullanıyorum. Farklı marka versem yememe ihtimali var çünkü yem, kıvırcık ve elma (yeşil) dışında bir şey yemiyor. Daldarının yüzüne bile bakmıyor.

ca.s

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,313
İsim
C Ş
Bütçesi yetmeyenler akdarı + sebze meyve verebilirler benim gibi🙂 2 yıldır karışık yem + sebze meyve veriyorum çok şükür şimdiye kadar hiçbir sorun sıkıntı yok kuşumda
2 yıl henüz bir kuş için gençlik zamanları sayılır. 5 yıldan sonda hasralıklar daha çok başlayabilir. İyi bakılan bir kuş 20 yıl yaşayabilir.
Ben veteriner olarak Burak Uçar'ın tavsiyelerine uymaya çalışıyorum. Direkt kuşlara özel veterinerlik yapmakta. Kuşlar için özel bileşenli ürünleri var.
Yem olarak Versele Laga kullanmaya çalışıyorum. İçerisindeki çoğu yemi yiyorlar.
Zayıf kuşunuz varsa kanarya yemi (aspur) verebilirsiniz. İçerisinde yağ miktarı çok olduğu için kilo alımına katkı sağlayacaktır.

Top Bottom