Neler Yeni

Lafı size bırakıyorum

Çınar Yaşar

80+ Gold

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Bi adam Intel almak istiyorsa Intel alır, Ryzen almak istiyorsa Ryzen. Neden bu kadar uzatıyorsunuz? Adamın parasını adam istediği gibi harcayabilir.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Bende ryzen kullanıyorum ama inteli daha çok seviyorum. Fiyatı yüksek belki ama sokakta volvoya mercedese binen adamlar isteseler ferrayide binerler ama adamlar Mercedes alıyor.

Çınar Yaşar

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bi adam Intel almak istiyorsa Intel alır, Ryzen almak istiyorsa Ryzen. Neden bu kadar uzatıyorsunuz? Adamın parasını adam istediği gibi harcayabilir.
Tamam da ben F/P olmadığı söylüyorum hem cahil oluyorum hemde fanboy, zaten onun dediğine göre Intel renderde AMD'yi ezer geçermiş, ayrıca 600TL'lik Intel 2K'lık AMD'yi ezer geçermiş her konuda

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bende ryzen kullanıyorum ama inteli daha çok seviyorum. Fiyatı yüksek belki ama sokakta volvoya mercedese binen adamlar isteseler ferrayide binerler ama adamlar Mercedes alıyor.
Çok yanlış bir benzetme yaptın hocam :D mercedese binen nasıl ferrariye de binsin aralarında 2-2.5 kat fark var

rucukutu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
804
İsim
Emir
Çok yanlış bir benzetme yaptın hocam :D mercedese binen nasıl ferrariye de binsin aralarında 2-2.5 kat fark var
Bahçelievlere gelirsen birgün beni mutlaka ara dostum :D Burdan trilyonları yansa kahkaha atacak adamlar var ama altlarında e kasa mercedes yada S kasa
Mesaj otomatik birleştirildi:

abi çıldırıyorum sizin gibileri görünce. " niye öyle diyonki bundan taa 10 sene evvel böyle böyleydi. " ya 10 sene öncesindemi yaşıyosunuz? Şuan yaşıyosun şuana bak.
Şu anda da inten gayet iyi ama pahalı

• Beğen
Reaksiyonlar: cici

Nicksiz

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,161
İsim
Musa
Bahçelievlere gelirsen birgün beni mutlaka ara dostum :D Burdan trilyonları yansa kahkaha atacak adamlar var ama altlarında e kasa mercedes yada S kasa
Orası bahçelievler işte lkfdgf her yer ve her yerdeki mercedes sahipleri öyle değil :D

ByEfe04

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,874
İsim
Efe Kıcır
neden öyle olsun ki bundan 10 sene önce amd nin esamesi okunmuyordu.
10 Sene :D? geçmişi geçmişte bıraksak daha iyi olur. Ben günümüze bakarım, ilerde intel geçerse hem fiyat yönünden hem performans yönünden ozamanda inteli önerir savunuruz. Biz kullanıcıya hangisi daha iyi olursa onu öneriyoruz haklı olarak da onu savunuyoruz.

Top Bottom