Laptobumu 2 saatliğine komşuya vericem

kanka samimiysen tanıyosan ver nolacak bunda ne var
kanka laptopda kart bilgileri fln da var. Veremem dedim zaten.Yıllardır tanıdık olduğu için kötü olmak istemedim. Bildiğiniz bi program varmı ne yaptığını görebileceğim fln vardır belki diye bu konuyu açtım biraz boş bi konu

gönlüm yok benimde ama işte aricam şimdi diyecem abi olmaz veremem gelcek laf edecek uğraşmak istemiyorum ya neyse vermicem
Gelcek laf edicek dediğine göre yapışkan birisi öyle insana verilmez işlerim var de valla veremem de olmaz de

kanka laptopda kart bilgileri fln da var. Veremem dedim zaten.Yıllardır tanıdık olduğu için kötü olmak istemedim. Bildiğiniz bi program varmı ne yaptığını görebileceğim fln vardır belki diye bu konuyu açtım biraz boş bi konu
yeni masaüstü aç bro yeni kullanıcı oluştur

Gelcek laf edicek dediğine göre yapışkan birisi öyle insana verilmez işlerim var de valla veremem de olmaz de
çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kız kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın

Son düzenleme:
çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kı kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Ciddi mi bu :D camdan girmek nedir ya

Pek tekin durmuyor. Verme boşver. Gitsin internet cafede halletsin işini.

çözmüşsün adamı yapışkan birisi cidden abim de bu yüzden kavga etti izinsiz evimize gelip duruyordu bikere camdan bile girdi abim en son sinirlendi kı kardeşim var benim fln dedi herneyse iyi tanıdın
Camdan giren adama laptop mu verilir kral :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Abi kusura bakma vermek istemiyorum de geç camdan girmek ne la
sadasfdsfdsgfdsfds olum harbiden ya

Evet seni kırıcam der geçerim, bilgisayar kişisel alettir.

Sakın verme
Annen Baban da istese bi düşün vermek konusunda. (Bilgisayarı ailen aldıysa olaylar değişir :D)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,228
Üyeler
184,604
Son üye
sifirlarvebirler
Geri