Neler Yeni

Laptobumun Fanından Traktör gibi ses geliyor. Yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
Merhaba arkadaşlar 1 senedir Acer Nitro 5 kullanıyorum 1 sene daha garantisi var Teknik Servise mail attım ancak dönüş daha yapılmadı. Laptobu açtıktan 10 dakikaya kadar Sabit modda Traktör gibi ses çıkartıyor bu sorun 2 haftadır falan var bende Turbo mod a aldığımda tık diye bir ses geldikten sonra ise kesiyor sesi. Benim şu an Laptopla yoğun işlerim olduğundan dolayı kullanıyorum uzun saatler haliyle sizce ne yapmalıyım? Kafaya takılacak sıkıntı yaratacak bir sorun mu?

AKAsienna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
254
İsim
Akif Kaya
Mail atıp cevap beklemek yerine aldığın yere başvurup teknik servis talebi isteyebilirsin.

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Fandan ses gelirken bilgisayarınızda yavaşlamalar oluyor mu ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fandan ses gelirken bilgisayarınızda yavaşlamalar oluyor mu ?
Hayır herhangi bir yavaşlama olmuyor bilgisayarda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mail atıp cevap beklemek yerine aldığın yere başvurup teknik servis talebi isteyebilirsin.
Hepsiburada dan aldım laptobu orda ki satıcıyla mı iletişime geçmem daha iyi olur direkt acer in kendisinden mi teknik servis talebi istemem gerek?

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK

Hepsiburada dan aldım laptobu orda ki satıcıyla mı iletişime geçmem daha iyi olur direkt acer in kendisinden mi teknik servis talebi istemem gerek?
Eğer yavaşlama yoksa fan, içerdeki bir parçaya temas ediyor olabilir. Sistemin fan hızını arttırdığınızda da değdiği yerden kurtulduğu için bir ihtimal stabil çalışıyor olabilir. Acer'in kendisinden teknik destek talebi oluşturup incelenmesi sizin için en sağlıklısı olur.

TALHA MURAT

80+ Silver

Acerin oturduğunuz ilde servisi mevcut ise gidin verin yoksa müşteri hizmetlerinden bilgi alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Eray Şener
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer yavaşlama yoksa fan, içerdeki bir parçaya temas ediyor olabilir. Sistemin fan hızını arttırdığınızda da değdiği yerden kurtulduğu için bir ihtimal stabil çalışıyor olabilir. Acer'in kendisinden teknik destek talebi oluşturup incelenmesi sizin için en sağlıklısı olur.
Cevabınız için teşekkürler

Acerin oturduğunuz ilde servisi mevcut ise gidin verin yoksa müşteri hizmetlerinden bilgi alın.

Yok servisi mevcut değil maalesef müşteri hizmetlerini denicem teşekkürler

Top Bottom