Neler Yeni

Laptop açılmıyor yardım

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
Arkadaşımla oyun oynayacaktık ama bilgisayarının açılmadığını söyledi.Acma kapama tuşunun ışığı yanıyormuş ama görüntü vs. gelmiyomus.Sorunu çözmek için soru sorabilirsiniz,iletirim kendisine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse mi bilmez ya

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Awsnet
Arkadaşımla oyun oynayacaktık ama bilgisayarının açılmadığını söyledi.Acma kapama tuşunun ışığı yanıyormuş ama görüntü vs. gelmiyomus.Sorunu çözmek için soru sorabilirsiniz,iletirim kendisine.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kimse mi bilmez ya
Laptopu falan düşürdümü eğer düşürdüyse ekran kartı yerine iki üç defa fazla sert olmıcak bir şekilde vursun

Awsnet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Awsnet
Benim sık sık oluyor ekran kartı bölmesine vuruyorum geçiyor 🤣 bu arada şaka yapıyorum bu bir çözüm yolu değil ama bence sıkıntı bence ekran kartında depolamada veya ramda olsa hataverir işlemcide olsa çalışmaz ekran kartında olduğu için görüntü vermiyor

XooXen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
439
İsim
Mert Gündüz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilgisayarcıya mi götürsün yani?
Benim sık sık oluyor ekran kartı bölmesine vuruyorum geçiyor 🤣 bu arada şaka yapıyorum bu bir çözüm yolu değil ama bence sıkıntı bence ekran kartında depolamada veya ramda olsa hataverir işlemcide olsa çalışmaz ekran kartında olduğu için görüntü vermiyor

Top Bottom