Neler Yeni

Laptop alan insanlar

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Keko/kedi 3000
Para ile ne alaka masüstününde 100 k sı var laptop unda ne alaka para ile ya performanstan bahsediyoruz

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Sana ne ?

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Forumda gördüğüm en saçma 5 konu içine girecek olan konu.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Masa üstü bilgisayarlar oyuncular dışında çok küçük bir gruba hitap ediyor. Bilgisayarı sadece günlük kullanım-iş-eğitim amaçlı kullananlar artık o kocaman kasalara ve monitörlere öcü gözüyle bakıyor. İstediği zaman çantasına atıp götürebileceği bir bilgisayar onlara haklı olarak çok daha pratik geliyor. Ayrıca kanepede-yatakta kullanım kolaylığı da var. İşten yorgun argın gelip tekrar masanın başına oturmayı sevmiyor insanlar.

Zaten oyun oynayanlar da belirli bir yaştan sonra kanepe + oyun konsolu + TV üçlemesiyle rahat rahat oyununu oynuyor. İşlemcisi, ekran kartı, ssd'si, ram'i, güç kaynağı falan derken kafa patlatacak bir sürü faktör var. Herkesin bunları araştıracak ve bir araya getirecek kadar boş zamanı yok. Bugün bir tane Macbook al, bir tane PS5 al, en az 6-7 yıl kafan rahat ediyor zaten. Dizüstü bilgisayar ve oyun konsolu satışlarına bakarsanız yönelimin ne tarafa olduğunu anlayabilirsiniz.

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Benjamin Kirby Tennyson sizden insanlara emir vermeden konuşmanızı rica ediyor.
Tabii ki de insanlara gerçekten emir vermiyorum. İsmim ve profil resmimi bunun için yaptım, profil mesajlarıma gidersen de anlayabilirsin. Bu izlediğim ve sevdiğim bir animedeki karakterin özel gücü, insanlara emir vererek istediğini yaptırıyor. Ben de onu azıcık eğlence olsun diye taklit ediyorum :).

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,270
Üyeler
161,023
Son üye
yunus1479
Top Bottom