Laptop Alicam Si̇zce Hangi̇si̇

bende tuf a15 kasalı laptop var. Laptop kasasının hava kanalları kapalı ve çok ısınıyor. Bütçede sıkıntın yok ve asus alacaksan ben rog olan modeli almanı tavsiye ederim. Hp hakkında bilgim yok.

eğer bütçe konusunda abartı geliyorsa hp victusa yönelebilirsiniz f/p konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum. tuf kasalarda da 2022 modellerde ısınmanın daha az olduğunu okudum çoğu yerde, bence genel olarak insanlarda önceki kasalardan kalma bi önyargı birikmiş olabilir.

eğer bütçe konusunda abartı geliyorsa hp victusa yönelebilirsiniz f/p konusunda çok iyi olduğunu düşünüyorum. tuf kasalarda da 2022 modellerde ısınmanın daha az olduğunu okudum çoğu yerde, bence genel olarak insanlarda önceki kasalardan kalma bi önyargı birikmiş olabilir.
evet 22 model tuflarda sorun yok deniyor benim için fp olması da önemli victus ve rog arasında kaldım bu yüzden karşılaştırılmaz cihazlar farklı modeller ama fiyat konusu söz konusu oduğu için

teşekkürler fiyatı beni düşündürüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sizce linklerini koyduklarım arasından kesinlikle rog mu dersiniz kullanmıyor olsanız bile
fiyat farkı çok keskin olduğu için hp victusu düşünürdüm fakat hp konusunda kafama girecek olumsuz bir fikir görseydim kesinlikle rog alırdım, başka bir klasmana ait gibi çünkü her anlamda

fiyat farkı çok keskin olduğu için hp victusu düşünürdüm fakat hp konusunda kafama girecek olumsuz bir fikir görseydim kesinlikle rog alırdım, başka bir klasmana ait gibi çünkü her anlamda
evet çok başka cihazlar victus hakkında da kötü bir şey duymadım ya da ikisinin arasında tuf var o yüzden kafam çok karışıyor hangisi parasının hakkını daha çok vericekse onu almak istiyorum

evet çok başka cihazlar victus hakkında da kötü bir şey duymadım ya da ikisinin arasında tuf var o yüzden kafam çok karışıyor hangisi parasının hakkını daha çok vericekse onu almak istiyorum
o zaman bu konuda diyebileceğim son keskin yorum şu olabilir, eğer hp victusta bulunan rtx3060 130-140w versiyonu ise f/p açısından daha mantıklı olabilir, ama kasa kalitesi, ekran kalitesi vs. kullamadığım için bilmediğim konular. kolay gelsin şimdiden ve hayırlısı olsun

o zaman bu konuda diyebileceğim son keskin yorum şu olabilir, eğer hp victusta bulunan rtx3060 130-140w versiyonu ise f/p açısından daha mantıklı olabilir, ama kasa kalitesi, ekran kalitesi vs. kullamadığım için bilmediğim konular. kolay gelsin şimdiden ve hayırlısı olsun
çok teşekkürler artık kesin bi karar verip bir kaç saat içinde alıcam

victus 115w 3060 sizin cihazınız 130 140 mı

paraya kıyıp asus al veya arkadaşın attığı acerdan al sıcaklıkları düşük o laptobun ayrıca hpye + olarak mux switch bulunduruyor. intel kullanmakla bi işiniz yoksa rog strixte alabilirsiniz 300 hz rekabetçi oyunlarda avantaj sağlar size

intel kullanmakla özel iş derken çok alakam yoktur sadece gördüğüm bişey yanlış biliyosamda düzeltirsiniz bazı programlar intellemi çalışıyormuş dahamı iyi çalışıyormuş öyle bişey görmüş olmam lazım dediğim gibi yanlış biliyo olabilirim bilen birisi bu konuyu yazarsa daha iyi olur
O laptop stabil 300 üstü vermez ayrıca sırf rog diye donanımları eski nesil bir 300hz nin bir önemi yok maalesef.asusu almak israf ve cahillik olur.
Attığım Acerin en büyük artısı mux switch mevcut olması ki o yüzden attım.
Diğer özellikleri de işlemci vs son nesil zaten.

O laptop stabil 300 üstü vermez ayrıca sırf rog diye donanımları eski nesil bir 300hz nin bir önemi yok maalesef.asusu almak israf ve cahillik olur.
attığınız acer ve asus tuf a15 aynı fiyat özellikleri çok yakın hangisi

aynen mux switch büyük bi artı ve bizzat yakın arkadaşım deneyimlediği için sıcaklık değerlerinden çok memnun kendisi. 300 hz valorant cs go tarzı oyunlar için söylemiştim ben

attığınız acer ve asus tuf a15 aynı fiyat özellikleri çok yakın hangisi
Acer ısınma konusunda önde hali hazırda bende Acer kullanıyorum ve ısınma sorunu görmedim.

Edit: 2022 kasa kullanıyorum. Linkteki de 2022.
aynen mux switch büyük bi artı ve bizzat yakın arkadaşım deneyimlediği için sıcaklık değerlerinden çok memnun kendisi. 300 hz valorant cs go tarzı oyunlar için söylemiştim ben
Dostum ben ekran kartı 3050 sandım 3060 mış şimdi baktım 😅
300fps rahat alır.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,887
Üyeler
184,521
Son üye