Kankam katana modellerini tavsiye etmem, asus marka laptoplar bu fiyat segmentinde daha garanti olacaktır.msı katana gf76 12ud almayı düşünüyorum msı markalı oyuncu laptopları sorun çıkartır mı yada güvenilir mi çok ısınır mı bilmiyorum bana fikir verir misiniz
ısınma sorunu yok dediler ama 4060 veriyor bilgin için teşekkür ederimKankam katana modellerini tavsiye etmem, asus marka laptoplar bu fiyat segmentinde daha garanti olacaktır.
Bunu almanı tavsiye ederim, en yeni nesil işlemci ve ekran kartı var.
Kankam daha çok kasa kalitesi ve pil ömrü açısından demiştim, soğutma konusunda iki laptopta da sıkıntı yok. Bir de o laptoba sıvı metal koyarsan var ya mükkemmel olur.ısınma sorunu yok dediler ama 4060 veriyor bilgin için teşekkür ederim
Sıvı metal biraz tehlikeli değil miKankam daha çok kasa kalitesi ve pil ömrü açısından demiştim, soğutma konusunda iki laptopta da sıkıntı yok. Bir de o laptoba sıvı metal koyarsan var ya mükkemmel olur.
akabilirKankam daha çok kasa kalitesi ve pil ömrü açısından demiştim, soğutma konusunda iki laptopta da sıkıntı yok. Bir de o laptoba sıvı metal koyarsan var ya mükkemmel olur.
Sıvı metal biraz tehlikeli değil mi
Sıvı metal biraz tehlikeli değil mi
Tehlikeli ama 25 dereceye kadar fark edebiliyor. Donanım arşivinin yaptığı bir video var, oradaki gibi bir uygulama yaparsan sorun çıkmayacaktır büyük ihtimal. Ama tehlikeli tabi ki, bilmiyorsan çok yapma.Sıvı metal biraz tehlikeli değil mi