Öneri Laptop almak mı yoksa Sistem mi toplamak

Ahmet Öztürk

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,898
Bütçe
5500
5500 TL bütçem var. Eğer kasa toplarsam monitör,klavye, hoparlör de almam gerekecek. Onun yerine 2. El temiz Laptop bakıyorum GTX 1650 ekran kartlı. Buldum da Monster marka 16 GB ramli 1650 li İ7 9750H işlemcili. Eğer sistem toplarsam kasaya 3,5-4 k para kalıyor o fiyatada 1650 li bir sistem toplayamayabilirim. Sizce hangisini yapsam? (1,5 ay daha bekleyebilirim.)

2.el laptop alabiliyorsaniz 2.el sistemde alırsınız ?
Yani MD2 sistemin tıpkı aynısını buldum ama 7000 TL bakınıyorum önceliğim zaten sistem toplamak ama fiyatlar malum ortada. Fiyatlar yavaş yavaş düşüşe geçiyor 1 ay beklesem daha iyi olur gibi laptop almakta acele etmemeliyim bence

Yani MD2 sistemin tıpkı aynısını buldum ama 7000 TL bakınıyorum önceliğim zaten sistem toplamak ama fiyatlar malum ortada. Fiyatlar yavaş yavaş düşüşe geçiyor 1 ay beklesem daha iyi olur gibi laptop almakta acele etmemeliyim bence
Düşük seviye kartlarda indirim için 2/3 ay daha beklemek lazım.
Sisteme 5000 TL gibi bir miktar ayırsanız RX570 sistemler rahatlıkla o fiyata 2.elde bulunur.
GTX 1650 den daha performanslı iyi bir kart ayrıca monster laptop önermem ısınma sorunu malzeme kalitesizliği uğraşmaya değmez.

Düşük seviye kartlarda indirim için 2/3 ay daha beklemek lazım.
Sisteme 5000 TL gibi bir miktar ayırsanız RX570 sistemler rahatlıkla o fiyata 2.elde bulunur.
GTX 1650 den daha performanslı iyi bir kart ayrıca monster laptop önermem ısınma sorunu malzeme kalitesizliği uğraşmaya değmez.
Yani bazı yerlerde soğutucu ısınma sorununu çözer diyorlar ama bazılarında hala çok ısınıyor diyor. Marka olarak laptopta HP Pavilion 15, Lenovo l340 da var o fiyata bu laptoplar hakkında bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Evet bu ve bi mağaza satıyor 4950 TL ye daha güvenilir hemde bunu alıp bir 8 GB ram mi taksam diye düşünüyorum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,696
Üyeler
174,420
Son üye
Emree2107
Geri