İkiside aynı DDR slot ise olaur ama onunkinin mhz değeri düşülse bu iyi olmayabilirBenim laptopta 8GB ram var kardeşimin laptopta 16gb ram var o oyun oynamadığı için benim ramı onun pcye taksam onun ramı benim pcye taksam bir sıkıntı olur mu (2 ramde tek slot)
ikiside 2667 mhzİkiside aynı DDR slot ise olaur ama onunkinin mhz değeri düşülse bu iyi olmayabilir
nerden bakabiliriz ona hocamİkisininde DDR aynı ise sıkıntıbmaz birde anakartın DDR kaç destekliyor ona bakmak lazim
İkiside 2666 mhz ise ddr4 dür ddr3 te en fazla 2133 mhz ram olması lazım yani takabilirsin ama mavi ekran almayacağının bi garantisi yok ama muhtemeln bişi olmayacaktırikiside 2667 mhz
Mesaj otomatik birleştirildi:
nerden bakabiliriz ona hocam
DDR4müş ikisideİkiside 2666 mhz ise ddr4 dür ddr3 te en fazla 2133 mhz ram olması lazım yani takabilirsin ama mavi ekran almayacağının bi garantisi yok ama muhtemeln bişi olmayacaktır
Tm takarsın rahatca ama şu riski unutma mavi ekran verebilir ram uyumsuzluğu bilinen bişi ama denemeden bilemezsin tabiDDR4müş ikiside
en kötü mavi ekran ekran verirse geri takarım teşekkür ederim bu saatte yardım ettiğin içinTm takarsın rahatca ama şu riski unutma mavi ekran verebilir ram uyumsuzluğu bilinen bişi ama denemeden bilemezsin tabi
Önemli değil efnimen kötü mavi ekran ekran verirse geri takarım teşekkür ederim bu saatte yardım ettiğin için
Eğer mavi ekran verirse laptopları değişin 16 GB senin olsun beyin bedavaen kötü mavi ekran ekran verirse geri takarım teşekkür ederim bu saatte yardım ettiğin için