dost ayran
80+ Silver
Dahası
arkadaşlar laptopum monsteer ekran kartını biliyorum ama diger driverlari nasil indiricem laptopa
Tavsiye etmiyorumDriver Pack Solution İle İndirebilirsin Ama Dikkat Et Başka Programlar da İndiriyor Onların Tikini Kaldır
Bu programları indirmeyin!!!Driver Pack Solution İle İndirebilirsin Ama Dikkat Et Başka Programlar da İndiriyor Onların Tikini Kaldır
anakart driverlarinidami indiriyor ?Nvidia sitesinden bulabilirsin ya da Geforce Exp. indir. Otamatik indiriyor.
Sadece ekran kartı.anakart driverlarinidami indiriyor ?
anakart sürücülerini nasıl indirebilirimSadece ekran kartı.
bende kullanmıyorum zaten bildiğim için ama yardımım dokunur diye düşündümBu programları indirmeyin!!!
laptopunun modelini internete yaz anakartını öğrenirsin belki yada direk laptop modelini belirt yardım olmaya çalışırımanakart sürücülerini nasıl indirebilirim
ayrıca ekran kartını öğrenmek için Aygı yöneticisi>Görüntü bağdaştırıcılarına bakabilirsinarkadaşlar laptopum monsteer ekran kartını biliyorum ama diger driverlari nasil indiricem laptopa
sagolun birazdan format bitince soylerimbende kullanmıyorum zaten bildiğim için ama yardımım dokunur diye düşündüm
Mesaj otomatik birleştirildi:
laptopunun modelini internete yaz anakartını öğrenirsin belki yada direk laptop modelini belirt yardım olmaya çalışırım
Mesaj otomatik birleştirildi:
ayrıca ekran kartını öğrenmek için Aygı yöneticisi>Görüntü bağdaştırıcılarına bakabilirsin
tamam bekliyorumsagolun birazdan format bitince soylerim
laptopu yanında gelen usb belleğin içinde bir uygulama olması lazım eğer elinde yoksa monstera mail atarsan temin ederler sanırımarkadaşlar laptopum monsteer ekran kartını biliyorum ama diger driverlari nasil indiricem laptopa