laptop ekran kartı sorunu

yerçileği

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
664
arkadaşlar acer aspire 5750g kullanıyorum sistem özelliklerim: 6GB RAM İ5 2450-M 2.5 GHZ anakrat bilmiyorum ekrankartı nvidia 610 m 1gb sorunum bu sistemin işlemcisininde ekrankartı var kendi 610 m ama ne yaptıysam bu pcde 610myi çalıştıramıyorum intel hd grapichs 3000 gözüküyor ekran kartı yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler

Yüksek grafik isteyen bir oyun açıp alt tarafa al, görev yöneticisini aç Ekran kartının bölümüne gel ekran kartının kullanımına bak, kullanılıyorsa sorun yoktur.

arkadaşlar acer aspire 5750g kullanıyorum sistem özelliklerim: 6GB RAM İ5 2450-M 2.5 GHZ anakrat bilmiyorum ekrankartı nvidia 610 m 1gb sorunum bu sistemin işlemcisininde ekrankartı var kendi 610 m ama ne yaptıysam bu pcde 610myi çalıştıramıyorum intel hd grapichs 3000 gözüküyor ekran kartı yardım edebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
Laptop çok güç tüketmesin diye gerekmediği zamanlarda ekran kartı çalışmıyor

Format atmadan önce böyle bir problemim yoktu en yüksek ayarlarda zulayı oynuyordum fakat format attıktan sonra endüşük ayarlarda bile oynayamıyorum videodaki ayarı yaptım denedim fakat hala aynı performansı alıyorum

eskiden pubg liteyi orta ayarlarda çalıştıran pc artık pubg mobili açmıyor işlemci ekran kartı için düşük olabilirmi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,047
Üyeler
188,871
Son üye
Leyw7n
Geri