Phausen 80+ Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 70 Dahası Reaksiyon skoru 36 İsim Mahir Etlik 4 Haziran 2020 #1 Millet sorun gayet ortada laptop ısınmasa bile havalancak gibi bütün fanları çalıştırıyor önüne geçmeme gerek var mı varsa da bilgisi olan var mı?
Millet sorun gayet ortada laptop ısınmasa bile havalancak gibi bütün fanları çalıştırıyor önüne geçmeme gerek var mı varsa da bilgisi olan var mı?
Railof 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 728 Dahası Reaksiyon skoru 464 Yaş 24 İsim Batuhan Semih ERTÜRK 4 Haziran 2020 #2 Valla reis bi temizle et belki dışarıdan bakınca göremediğin bir şey vardır.
GryAsl 80+ Silver Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 3,531 En İyi Cevap 2 Dahası Reaksiyon skoru 3,422 İsim Güray 4 Haziran 2020 #3 Fanların tozlarını al ve kasaya hava gittiğine emin ol değişik değişik yerlerde kullanma laptop u. Ayrıca ısınmadığını nereden anladınız, belki içi yanıp tutuşuyor?
Fanların tozlarını al ve kasaya hava gittiğine emin ol değişik değişik yerlerde kullanma laptop u. Ayrıca ısınmadığını nereden anladınız, belki içi yanıp tutuşuyor?
Railof 80+ Bronze Katılım 30 Mayıs 2020 Mesajlar 728 Dahası Reaksiyon skoru 464 Yaş 24 İsim Batuhan Semih ERTÜRK 4 Haziran 2020 #4 GryAsl yazmış: Fanların tozlarını al ve kasaya hava gittiğine emin ol değişik değişik yerlerde kullanma laptop u. Ayrıca ısınmadığını nereden anladınız, belki içi yanıp tutuşuyor? Devamı için tıklayın... Değişik değişik yerler bölümüne bittim ve kesinlikle katılıyorum
GryAsl yazmış: Fanların tozlarını al ve kasaya hava gittiğine emin ol değişik değişik yerlerde kullanma laptop u. Ayrıca ısınmadığını nereden anladınız, belki içi yanıp tutuşuyor? Devamı için tıklayın... Değişik değişik yerler bölümüne bittim ve kesinlikle katılıyorum
AK47 80+ Bronze Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 1,148 Dahası Reaksiyon skoru 761 İsim Yılmazhan Yıldız 4 Haziran 2020 #5 Dizinin üzerine koyuyorsan ve hava çıkışı yeri kapanıyorsa içerideki havayı atamadığı için öyle oluyor olabilir veya havanın atılacağı yerde çok toz birikmişse.
Dizinin üzerine koyuyorsan ve hava çıkışı yeri kapanıyorsa içerideki havayı atamadığı için öyle oluyor olabilir veya havanın atılacağı yerde çok toz birikmişse.
Z Zorakism 80+ Katılım 4 Haziran 2020 Mesajlar 2 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim Ali Ğaz 4 Haziran 2020 #6 Bendede ayni sorun var temizledim ama yine ayni hatta daha fazla isinmaya basladi anlamadim