çok bekleme ama şu aralar gerçekten yükseldi biraz bekle normal fiyata dönebilirler gaming gecesi gibi indirimlere bakabilirisinOyuncu laptopu almayı düşünüyorum sizce fiyatlarda bir oynama olur mu yılbaşına doğru ya da sonrasında ?
2 ay önce 23k ya jilet gibi 4050li cihazlar bulunabiliyorken okullar açıldı talep arttı vs. aynı cihazları 32k ya fırlattılar. Fiyatlar inanılmaz hormonlu ağustosta 30k ya aldığım 4060lı nitro 5 38k olmuş kasımda bir nebze düşebilir sonrası tanrı bizi korusunOyuncu laptopu almayı düşünüyorum sizce fiyatlarda bir oynama olur mu yılbaşına doğru ya da sonrasında ?
Bende onu gördüm çok saçma bir artış olmuş düşüş olması dileğiyle.2 ay önce 23k ya jilet gibi 4050li cihazlar bulunabiliyorken okullar açıldı talep arttı vs. aynı cihazları 32k ya fırlattılar. Fiyatlar inanılmaz hormonlu ağustosta 30k ya aldığım 4060lı nitro 5 38k olmuş kasımda bir nebze düşebilir sonrası tanrı bizi korusun
Valla ben hiç bişey zamlanmadan alayım derken bi ton borca soktum inan her şey fazlasıyla bile zamlanabilir bence alOyuncu laptopu almayı düşünüyorum sizce fiyatlarda bir oynama olur mu yılbaşına doğru ya da sonrasında ?