Laptop fiyatları nasıl olur?

koiosouz

80+
Reaksiyon skoru
16
Bütçe
10000
10k civarı bir bütçem var biraz zorlasam 12de yapabiliyorum aklımda alttaki laptop var 12ye biraz beklersem fiyatı düşer mi yoksa bekleme boşuna al yükselir mi dersiniz ?

10k civarı bir bütçem var biraz zorlasam 12de yapabiliyorum aklımda alttaki laptop var 12ye biraz beklersem fiyatı düşer mi yoksa bekleme boşuna al yükselir mi dersiniz ?

Fiyatların ne olacağını bilmek pek mümkün değil. Bu arada paylaştığım model daha iyi denebilir. Satın aldıktan sonra 8 GB RAM eklenmesi yapabilirsiniz.

Zaten 1 K ucaza n11 de satıyor satıcıda monster

https://m.n11.com/urun/monster-abra...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim attım 250 GB ssdli modeli bi dikkatli bak başka farklılar çıkabilir.

lenovo daha iyi fiyat konusu size kalmış.

Monster clevo kasa önerilmiyor diye biliyorum.

Kısa vadede küçük düşüşler olabilir ama eğer uzun süreli beklemek gibi bir niyetiniz varsa beklemeyin. Şu anki gidişata bakarsak doların düşeceği yok.

Kısa vadede küçük düşüşler olabilir ama eğer uzun süreli beklemek gibi bir niyetiniz varsa beklemeyin. Şu anki gidişata bakarsak doların düşeceği yok.
Almak daha mantıklı o zaman
Fiyatların ne olacağını bilmek pek mümkün değil. Bu arada paylaştığım model daha iyi denebilir. Satın aldıktan sonra 8 GB RAM eklenmesi yapabilirsiniz.

gerçekten bi hoşuma gitti bakıcam buna

Monster clevo kasa önerilmiyor diye biliyorum.
Ona bir bakıyım o zaman

12.500 3050 li sistem vardı geçen gün indirim kovalayıp 3050 li alabilirsin

Almak daha mantıklı o zaman

gerçekten bi hoşuma gitti bakıcam buna

Ona bir bakıyım o zaman
Bu arada lenovo seni üzmez

Zaten 1 K ucaza n11 de satıyor satıcıda monster

https://m.n11.com/urun/monster-abra...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Benim attım 250 GB ssdli modeli bi dikkatli bak başka farklılar çıkabilir.

lenovo daha iyi fiyat konusu size kalmış.
300 500 aşşağılarını yakaladım zaten önümüzde indirim zamanı olur mu alıp pişman olmıyım diye sorayım dedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,161,904
Üyeler
184,529
Son üye
aarslan6998
Geri