Yardım Laptop GPU kullanımı düşük!

Rafeon

80+
Reaksiyon skoru
4
Dostlarım merhaba, HP Pavilion g6 2277-st Laptop'unu kullanıyorum. Biliyorum baya eski ama benim işimi görüyor. Rocket League oyununa giriyorum ( steamdaki bazı oyunlar da dahil) windowsun grafik ayarlarından oyunu yüksek performanslı gpu ile açtığımda msi afterburner'dan gpu kullanımının %15-%20 olduğunu tespit ettim. Bu sorun güç tasarruflu gpu yu seçtiğimde olmuyor ancak bildiğiniz üzere güç tasarruflu gpu'lar işlemciye gömülü olduğu için işlemcimi çok zorluyor ve ısı birikimi oluyor bilgisayarın tamamı ısınıyor. Ekran kartımda mı arıza var yoksa bi optimizasyon sorunu mu var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
İntel i5 3210-M 2.5 GHz
8gb 1600mhz ram
Intel hd 4000
Amd Radeon 7670m
Windows 10 20H2

Dostlarım merhaba, HP Pavilion g6 2277-st Laptop'unu kullanıyorum. Biliyorum baya eski ama benim işimi görüyor. Rocket League oyununa giriyorum ( steamdaki bazı oyunlar da dahil) windowsun grafik ayarlarından oyunu yüksek performanslı gpu ile açtığımda msi afterburner'dan gpu kullanımının %15-%20 olduğunu tespit ettim. Bu sorun güç tasarruflu gpu yu seçtiğimde olmuyor ancak bildiğiniz üzere güç tasarruflu gpu'lar işlemciye gömülü olduğu için işlemcimi çok zorluyor ve ısı birikimi oluyor bilgisayarın tamamı ısınıyor. Ekran kartımda mı arıza var yoksa bi optimizasyon sorunu mu var yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

Sistemim:
İntel i5 3210-M 2.5 GHz
8gb 1600mhz ram
Intel hd 4000
Amd Radeon 7670m
Windows 10 20H2
Sıçaklıklar ne durumda?

Sistem sıcaklığı 15dakika sonra 60 derece gpu kullanımı ise maksimum 50 yi gördü. Birde bir süre sonra ekranda ekteki gibi çizgiler çıkıyor. Bilgisayarım arada açılırken fan error veriyor ama fanım çalışıyor buna bağlı olarak ekran kartını kısıtlıyor olabilir mi ona göre fan değişimi yapacağım. FPS bu arada 15-16

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,040
Üyeler
197,115
Son üye
Carlsberg
Geri