zuuks
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Serhat Güler
Selamlar, sorunum basit, kısaca laptop işlemci ve ekran kartı sıcaklıkları 90-100 arasına çıkmasına rağmen fanı açmıyor. En sonunda da sanırım ısı kaynaklı mavi ekran verip restart atıyor. Kendim PC yi oyun moduna aldığım zaman fanı en yüksek modda açtığından çökme olmuyor fakat tahmin edebileceğiniz üzere fan sesi ve gereğinden fazla yükte çalışan bir fan oluyor böyle olunca. İhtiyacı olduğu kadarıyla açılsın istiyorum masaüstündeyken hangi hızdaysa oyunda da o hızda dönüyor normal moddayken. Örneğin masaüstü bilgisayarınızda ekran kartı fanınız 50-60 derecelere kadar açılmıyor sonrasında bir anda en yüksek fan hızında çalışmıyor sonuç olarak ihtiyacı kadarıyla açılıyor, bende öyle olsun istiyorum. Normalde de olması gerek zaten ama neden değil onu bilmiyorum.
Ekranda VIDEO_TDR_FAILURE yazıyor, hata veren nvlddmkm.sys, Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar ? BIOS dan fan ayarı vs. mi yapmam lazım ?
Ekranda VIDEO_TDR_FAILURE yazıyor, hata veren nvlddmkm.sys, Bu konuda ne yapabilirim arkadaşlar ? BIOS dan fan ayarı vs. mi yapmam lazım ?