Laptop kapalı iken oyun indirme?

Oguzd45

80+
Reaksiyon skoru
33
Laptopuma Gta5 indiriyorum 50 GB a yakın indi ve laptop sabahtan beri çalışıyor çok ısındı acaba kapalı yada uyku modunda iken epic games ten oyunu nasıl indirebilirim?

Laptopuma Gta5 indiriyorum 50 GB a yakın indi ve laptop sabahtan beri çalışıyor çok ısındı acaba kapalı yada uyku modunda iken epic games ten oyunu nasıl indirebilirim?
indiremezsin yapabileceğin laptopun parlaklığını en aza indirmek ve epic games dışındaki bütün uygulamaları kapatmak

altına bişey koy hava alsın bide arkadaşın dediği gibi vantilatör filanda tutabilirsin

İndiremezsiniz, fakat bilgisayardaki tüm güç seçeneklerini güç tasarruf moduna alıp ve monitörü en düşük sürede kapatma seçeneğini seçerseniz min. performansta ısınmayacaktır.

Öyle bir şey olmaz. Fakat modeminizin öyle bir özelliği varsa belki oradan olabilir. Bazı modemlerde çevrimdışı indirme yapabiliyorsun diye biliyorum. Hem de açık kalsın ne olacak benim laptopumun 3-4 hafta kapanmadığını bilirim. Eğer yükte çalışmıyorsa sürekli olarak sorun olmaz.

Öyle bir şey olmaz. Fakat eğer modeminizin öyle bir özelliği varsa belki oradan olabilir. Bazı modemlerde çevrimdışı indirme yapabiliyorsun diye biliyorum. Hem de açık kalsın ne olacak benim laptopumun 3-4 hafta kapanmadığını bilirim. Eğer yükte çalışmıyorsa sürekli olarak sorun olmaz.
Modemim türk telekomun herkeste olan versiyonu

Epic games dışında herşeyi devre dışı bırak bilgisayarını serin biryere al

Öyle bir şey olmaz. Fakat modeminizin öyle bir özelliği varsa belki oradan olabilir. Bazı modemlerde çevrimdışı indirme yapabiliyorsun diye biliyorum. Hem de açık kalsın ne olacak benim laptopumun 3-4 hafta kapanmadığını bilirim. Eğer yükte çalışmıyorsa sürekli olarak sorun olmaz.
Bir şey daha soracam laptobumu yeni aldım fakat şarjı kısa sürede bitiyor bataryayi epic games %11 ini yiyor acaba ondan kaynaklı mi?

Bir şey daha soracam laptobumu yeni aldım fakat şarjı kısa sürede bitiyor bataryayi epic games %11 ini yiyor acaba ondan kaynaklı mi?
Kısa süre derken ne kadar bir süre. Eğer nihai performans ya da maksimum performans gibi ayarlarda kullanıyorsan çabuk bitmesi normal.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,170,732
Üyeler
185,938
Son üye
enuff
Geri