indiremezsin yapabileceğin laptopun parlaklığını en aza indirmek ve epic games dışındaki bütün uygulamaları kapatmakLaptopuma Gta5 indiriyorum 50 GB a yakın indi ve laptop sabahtan beri çalışıyor çok ısındı acaba kapalı yada uyku modunda iken epic games ten oyunu nasıl indirebilirim?
Klimayı 18 dereceye getirdim şuan odada sadece laptop varüzerine doğru vantilatör tut sıcak havayı iteceği için az serinlemesine yardımcı olur
Dostum o da işe yarayabilir ama vantilatör tuttuğun zaman kasa fanı işlevi görüyor bir neviKlimayı 18 dereceye getirdim şuan odada sadece laptop var
Modemim türk telekomun herkeste olan versiyonuÖyle bir şey olmaz. Fakat eğer modeminizin öyle bir özelliği varsa belki oradan olabilir. Bazı modemlerde çevrimdışı indirme yapabiliyorsun diye biliyorum. Hem de açık kalsın ne olacak benim laptopumun 3-4 hafta kapanmadığını bilirim. Eğer yükte çalışmıyorsa sürekli olarak sorun olmaz.
Epic games dışında herşeyi devre dışı bırak bilgisayarını serin biryere alLaptopuma Gta5 indiriyorum 50 GB a yakın indi ve laptop sabahtan beri çalışıyor çok ısındı acaba kapalı yada uyku modunda iken epic games ten oyunu nasıl indirebilirim?
Bir şey daha soracam laptobumu yeni aldım fakat şarjı kısa sürede bitiyor bataryayi epic games %11 ini yiyor acaba ondan kaynaklı mi?Öyle bir şey olmaz. Fakat modeminizin öyle bir özelliği varsa belki oradan olabilir. Bazı modemlerde çevrimdışı indirme yapabiliyorsun diye biliyorum. Hem de açık kalsın ne olacak benim laptopumun 3-4 hafta kapanmadığını bilirim. Eğer yükte çalışmıyorsa sürekli olarak sorun olmaz.
Kısa süre derken ne kadar bir süre. Eğer nihai performans ya da maksimum performans gibi ayarlarda kullanıyorsan çabuk bitmesi normal.Bir şey daha soracam laptobumu yeni aldım fakat şarjı kısa sürede bitiyor bataryayi epic games %11 ini yiyor acaba ondan kaynaklı mi?