Neler Yeni

Laptop kapalıyken çalışan soğutucu

Emrx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Yağız
Merhaba, laptopumun sağında bulunan tek Type-C girişine soğutucumu takınca bilgisayar kapalıyken soğutucu çalışmaya devam ediyor fakat mouse ya da klavyede takılıyken bu işe yaramıyor soldaki Type-C'ye takınca soğutucuyu PC kapanınca kapanıyor sağdaki Type-C de kapanmamasının nedeni nedir? Quick acces uygulamasında bulunan ayarı kapattım bir şey değişmedi BIOSta öyle bir ayarda bulunmuyor.

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
Genellikle, bilgisayarınız kapalı olsa bile USB aygıtları çalışmaya devam eder. Bu, BIOS ayarlarınızla ilgili bir durumdur. Notebookunuzun kullanım kılavuzunu incelemenizi ve BIOS ekranındaki ilgili ayarı kontrol etmenizi öneririm.

Emrx12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emre Yağız
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Genellikle, bilgisayarınız kapalı olsa bile USB aygıtları çalışmaya devam eder. Bu, BIOS ayarlarınızla ilgili bir durumdur. Notebookunuzun kullanım kılavuzunu incelemenizi ve BIOS ekranındaki ilgili ayarı kontrol etmenizi öneririm.
BIOS içinde hiçbir şey göremedim zaten ayarı Quick acces uygulamasına eklemişler ordan kapatılabiliyor fakat işe yaramıyor aslında sorunun soğutucunun yazılımından olma ihtimali var mı çünkü fare ya da klavye çalışmıyor sadece soğutucuda oluyor.
1731425409569.png

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,466
İsim
Sarp Yılmaz
BIOS içinde hiçbir şey göremedim zaten ayarı Quick acces uygulamasına eklemişler ordan kapatılabiliyor fakat işe yaramıyor aslında sorunun soğutucunun yazılımından olma ihtimali var mı çünkü fare ya da klavye çalışmıyor sadece soğutucuda oluyor.Alıntıyı görüntüle
Zannetmiyorum sonuçta ayarı kapattığınızda sistem gücü usb den kesiyor dolayısıyla çalışacağı bir güç olmaması lazım.
fakat klavye mouse'un çalışmayıp onun çalışması da enteresan tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,205
Üyeler
161,967
Son üye
bencross
Top Bottom