oaK´
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 4,512
- İsim
- Olcay akbulut
ben masaüstünden laptopa geçtim pek bi şey değşmedi zaten kafi bi setupım vardı masada sadece kasa yok, bide istediğim zaman yanıma alabileceğim hafif bi pcm oldu o kadar. ben memnunum valla laptoptan masaüstüne bi süre geçmem gibi, çok lazım olursada zaten pc kardeşimde takarım bi tane 3090 fişeqÖrneğin PC'ler insanlara laptoplara kıyasla daha güçlü oldukları için tercih edilir bir diğer sebep ise istedikleri gibi donatıp şekillendirebilir insanlar. Bu yüzden PC bir çoğumuz için vazgeçilmezdir, şimdi günde atıyorum 3 saat oturduğunuz yerde insanın beli ağrımaya başlıyor sonra omuzlara vuruyor ağrılar kendini göstermeye başlıyor hep aynı şekilde oturunca.. Bunu en aza indirmeye çalışanlar vardır mutlaka
Alıntıyı görüntüle
Laptoplardan bahsedecek olursam şöyle iza etmek isterim öncelikle bir süre masanızda kullandıktan sonra sıkılıp çekyatta oturarak ta kullanabiliyorsunuz hatta oyun bile oynayabilirsiniz alan genişşe film izlemek istediğiniz zaman yatağınızda uzanarak kendi belirlediğiniz yere göre koyabilirsiniz istediğiniz köşede kullanabilirsiniz eğer iyi bir gamıng laptop ise zaten pc yi aratmaz örneğin ben evdeyken masada kullandığımda yavaş yavaş belim ağrıdığı zaman çekyatta kullanıyorum yada yerde kullanıyorum yada uzanarak kullanıyorum haliylede daha uzun,vakit geçiriyorum
Alıntıyı görüntüle
Özellikle Laptop kullananlardan yorum alabilir miyim pc alma imkanınız olsa satıp alır mıydınız