Neler Yeni

Laptop mu Masaüstü mü?

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,512
İsim
Olcay akbulut
Örneğin PC'ler insanlara laptoplara kıyasla daha güçlü oldukları için tercih edilir bir diğer sebep ise istedikleri gibi donatıp şekillendirebilir insanlar. Bu yüzden PC bir çoğumuz için vazgeçilmezdir, şimdi günde atıyorum 3 saat oturduğunuz yerde insanın beli ağrımaya başlıyor sonra omuzlara vuruyor ağrılar kendini göstermeye başlıyor hep aynı şekilde oturunca.. Bunu en aza indirmeye çalışanlar vardır mutlaka
Alıntıyı görüntüle

Laptoplardan bahsedecek olursam şöyle iza etmek isterim öncelikle bir süre masanızda kullandıktan sonra sıkılıp çekyatta oturarak ta kullanabiliyorsunuz hatta oyun bile oynayabilirsiniz alan genişşe film izlemek istediğiniz zaman yatağınızda uzanarak kendi belirlediğiniz yere göre koyabilirsiniz istediğiniz köşede kullanabilirsiniz eğer iyi bir gamıng laptop ise zaten pc yi aratmaz örneğin ben evdeyken masada kullandığımda yavaş yavaş belim ağrıdığı zaman çekyatta kullanıyorum yada yerde kullanıyorum yada uzanarak kullanıyorum haliylede daha uzun,vakit geçiriyorum
Alıntıyı görüntüle

Özellikle Laptop kullananlardan yorum alabilir miyim 😃 pc alma imkanınız olsa satıp alır mıydınız
ben masaüstünden laptopa geçtim pek bi şey değşmedi zaten kafi bi setupım vardı masada sadece kasa yok, bide istediğim zaman yanıma alabileceğim hafif bi pcm oldu o kadar. ben memnunum valla laptoptan masaüstüne bi süre geçmem gibi, çok lazım olursada zaten pc kardeşimde takarım bi tane 3090 fişeq

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Bende masaüstü ve laptop var. Masaüstü tartışmasız daha iyi. Laptop daha güçsüz, daha pahalı, parçaları değiştirilmiyor masaüstündeki gibi, daha fazla ısınır, kasa daha geniş ve serindir.
Tabi ki de oyun için masaüstü daha iyi. Ama iş ve okul için ve taşıma kolaylığı açısından laptop daha iyi bir rol oynuyor. Şahsen laptopta sadece lol ve ets oynuyorum. Onun için oyuncu laptopu tercih etmedim. Daha sade ve şık durduğu için ofis laptoplarını aşırı beğeniyorum. Ama hem oyun oynayıp hem taşıması gereken ve 1 cihaz alma hakkı olan kişiler oyuncu laptopu tercih etmeli. Ama dediğim gibi istediğimde masaüstü bilgisayarımda oyun oynarım, seyahat edeceğim zaman da laptopumu yanımda taşır dizi film izlerim. Arada da lol ve ets atarım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
kerem erikci
Günde kaç saat oturuyorsunuz pc başında izin günlerinizde yada çalışmadığınız günlerde? Çünkü laptopa kıyasla insanlar pc başında daha az oturuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bide getir yapmışsın büsküvüt falan .d
hafta içi çok müsait olamıyorum 6 saaat falan ama hafta sonları 13-14 saate kadar çıkıyor

Deniz....

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Deniz Tatar
Laptop ile PC arasındaki performans farkı var ama aman aman bir fark değil ve laptop un rahatlığı diye bir gerçek var istediğin yere bir çantaya koyup taşıyabilirsin.Isınma konusunda 4 tane 120mm fanlı kasa ile iki tane küçücük fanı olan laptopu kıyaslamak doğru değil bence;yinede manuel fanı güçlü olan (MSI-Lenovo gibi) laptoplarda fanı açınca yeterince soğuyor.
:Laptop kullanıcısı olarak yazıyorum.

Mustafaer

80+ Bronze
Laptop iyi bir oyun laptopu ise masaüstüne bakmak mantıksız geliyor
Asus tuf gaming F15 model bir laptobum var (Rtx 2050, i5 11400h) gayet iyi 82 dereceleri geçmiyor çok fan sesi var(oyun oynarken çok fan sesi var) ama rahat taşınabiliyor istediğin yerde kullanabiliyorsun bu yüzden laptop

Ronin34

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Şafak Doğan
Performans için masaüstü, konfor için dizüstü

Ömer Murat KARACA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,000
İsim
Ömer Murat KARACA
Yaşım 20, 15 senedir masaüstü sistemlerle içli dışlıyım. Son 2 senedir laptop kullanıyorum, bir yandan da alım satım yaptığımdan masaüstü kurmaya-kullanmaya devam ediyorum. Her ne kadar laptoplar F/P anlamında zayıf kalsalar da bence masaüstünden çok daha kullanışlılar. Gece cihazı dizime alıp dizi-film takılıyorum, dışarı bir yerde lazım oluyor alıp götürüyorum.

İlk laptopumu aldığım zaman miningten ötürü 1 adet RX 580 8GB 8-9K civarında idi, İ5 11400H RTX 3050Tİ Laptopu 9300'e almıştım. O zaman için F/P olarak en mantıklısı laptoptu.
Şuanda Haziran başında Ryzen 7 7735HS RTX 4060 laptopu 28K'ya aldım. O günün şartlarında 2. El RTX 3090 - R7 5800X3D sistem toplardım😅 Üni için mecbur olunca aldım yapacak bş yok.

Lugia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Lugia
Laptop alacağıma iPad aldım, aynı işi görüyor benim kullanımımda, bilgisayarın taşınabilirlik gibi bi şartı yok benim için o yüzden masaüstü tercihim.

Owner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
333
İsim
Doruk
Laptop alacağıma iPad aldım, aynı işi görüyor benim kullanımımda, bilgisayarın taşınabilirlik gibi bi şartı yok benim için o yüzden masaüstü tercihim.
Cs kaç fps ipad de merak ettim

Midora

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
196
İsim
Sinan
Ne kadar keyif insanı olduğuna bağlı. Ben üst seviye sistem toplanabilecekken laptop aldım. Bir sorunum yok ama yine de ekstra bir sistem toplarım ilerde. Mobilite en büyük artı laptop için.

Örneğin PC'ler insanlara laptoplara kıyasla daha güçlü oldukları için tercih edilir bir diğer sebep ise istedikleri gibi donatıp şekillendirebilir insanlar. Bu yüzden PC bir çoğumuz için vazgeçilmezdir, şimdi günde atıyorum 3 saat oturduğunuz yerde insanın beli ağrımaya başlıyor sonra omuzlara vuruyor ağrılar kendini göstermeye başlıyor hep aynı şekilde oturunca.. Bunu en aza indirmeye çalışanlar vardır mutlaka
Alıntıyı görüntüle

Laptoplardan bahsedecek olursam şöyle iza etmek isterim öncelikle bir süre masanızda kullandıktan sonra sıkılıp çekyatta oturarak ta kullanabiliyorsunuz hatta oyun bile oynayabilirsiniz alan genişşe film izlemek istediğiniz zaman yatağınızda uzanarak kendi belirlediğiniz yere göre koyabilirsiniz istediğiniz köşede kullanabilirsiniz eğer iyi bir gamıng laptop ise zaten pc yi aratmaz örneğin ben evdeyken masada kullandığımda yavaş yavaş belim ağrıdığı zaman çekyatta kullanıyorum yada yerde kullanıyorum yada uzanarak kullanıyorum haliylede daha uzun,vakit geçiriyorum
Alıntıyı görüntüle

Özellikle Laptop kullananlardan yorum alabilir miyim 😃 pc alma imkanınız olsa satıp alır mıydınız
seneye üniversiteye gitmeyecek olsam satarım çekerim aliexpress xeon işlemcili anakart set ikinci elden bi 580 veya 2060 keyfime bakardım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,046
Üyeler
160,933
Son üye
Lastro
Top Bottom