Laptop Önerisi 8500 TL

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
2,713
En fazla 8750 TL olur. Hem işlemciye hem de ekran kartına fazlasıyla ihtiyacım var. İşlemciye yazılım ile uğraştığım için ihtiyacım, ekran kartına ise CUDA çekirdeği sayesinde render için ihtiyacım var. Önerilerini bekliyorum. (+120hz olursa benim için daha iyi olur. Az da olsa oyun oynanır de mi?)

Gündelik olarak kullanmak için tavsiye edicek olursam Huawei MateBook D 15
RAM Kapasitesi
8 GB
Ekran 15.6
1920x1080 Piksel

İdeapad Gaming 3 4800H olan modelini bulabilirseniz kaçırmadan alın.

Hocam ne yazacaksınız? Nvidia kütüphanelerinden birini kullanacaksanız CUDA mimarisine ihtiyacınız olabilir fakat yeni gelen güncellemeler ile artık yazılanlar 1600 serisi ile iyi çalışmıyor haberiniz olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İki seçenek gibi. Ayrıca 4800H ile cihaz varsa yumulun çünkü an itibari ile 4800h multicore performansı ile threading mantığı ile yazılan şeyler için mükemmel ötesi.

Şu da var.

CUDA dışında ise:

Çok çaresizseniz de:

Son düzenleme:
En fazla 8750 TL olur. Hem işlemciye hem de ekran kartına fazlasıyla ihtiyacım var. İşlemciye yazılım ile uğraştığım için ihtiyacım, ekran kartına ise CUDA çekirdeği sayesinde render için ihtiyacım var. Önerilerini bekliyorum. (+120hz olursa benim için daha iyi olur. Az da olsa oyun oynanır de mi?)
bunu al bence 144 hz aşabiliyorsan bütçeyi

bunu al bence 144 hz aşabiliyorsan bütçeyi

O kadar aşamam.

Çok fazla csgo ve valorant oynamıyorsanız gerek yok bence
CsGo, Valorant değil de Minecraft, ETS 2, GTA V ve ara sırada heves edersem CoD oynarım.

O kadar aşamam.

CsGo, Valorant değil de Minecraft, ETS 2, GTA V ve ara sırada heves edersem CoD oynarım.

o zaman 144 HZ’ye gerek yok. Bu cihaz çok iyi performans verecektir bu oyunlarda. RAM arttırırsanız iyi olur ancak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,129
Üyeler
184,583
Son üye
Zeaniix
Geri