ürün videolarını inceledim güzel duruyor boyut olayı varmış boyunu nası öğrenebilirim bilgisayarımın ya da markayı söyleyeyim direk Casper Nirvana NB 15.6![]()
TX Ergo500 TXACNBERGO500 5 Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz TX Ergo500 TXACNBERGO500 5 Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! TX Ergo500 TXACNBERGO500 5 Fanlı USB 2.0 11"-17" Notebook Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Bu ürün en fazla 17" laptop taşıyabilir sizin laptop 15.6" rahatça kaldirrürün videolarını inceledim güzel duruyor boyut olayı varmış boyunu nası öğrenebilirim bilgisayarımın ya da markayı söyleyeyim direk Casper Nirvana NB 15.6
Zalman kullandım öneririm.Havalar aşırı sıcak bu aralar vakumlu soğutucum var ama bir işe yaramıyor alta koyulanlardan önerir misiniz bütçeyi max 200 olarak belirledim 170 180 ideal olur benim için.
şu an kullanıyorum ancak etkisi olmuyor ilk zamanlar iyiydi ama etkisi olmamaya başladı normal fan daha iyi soğutuyorYandan vakumlu soğutıculara bak fan hızını arttırıp sıcaklığı ciddi derecede azaltıyor.
hangi modeli? veya link atar mısınızZalman kullandım öneririm.